Sorting by

×

Ne már! Még ez is! Elmarad Ákos decemberi Aréna-koncertje! – Kitalálja, hogy mit szemelt ki új időpontnak?

Szervezheti át az életét, aki a covid és az összes figyelmeztetés ellenére megváltotta jegyét az évzárónak beharangozott bulira. “Az elmúlt napokban két zenésztársánál is kimutatták a koronavírust, ezért elhalasztják Ákos eredetileg december 11-re tervezett, a Papp László Budapest Sportarénában rendezendő koncertjét” – olvasható az énekes közösségi oldalán. Akkor néz majd nagyot, ha meglátja, mikorra tette át a “soha nem látott-hallottat”!

“Esőnap” 2022. január 22. – ha….

Nemzetünk Ákosa a tőle megszokott szerénységgel a magyar kultúra napján csap bele a húrokba, ami nem mellesleg a Himnusz születésnapja is!

A magyar kultúra napját 1989 óta ünnepeljük meg január 22-én, annak emlékére, hogy Kölcsey Ferenc 1823-ban Csekén ezen a napon fejezte be – “a magyar nép zivataros századaiból” vett példákra épített költeményét – a Himnuszt.

Az évfordulóval kapcsolatos megemlékezések alkalmat adnak arra, hogy nagyobb figyelmet szenteljünk évezredes hagyományainknak, gyökereinknek, nemzeti tudatunk erősítésének, felmutassuk és továbbadjuk a múltunkat idéző tárgyi és szellemi értékeinket.

Az emléknapon országszerte számos kulturális és művészeti rendezvényt tartanak.

E naphoz kapcsolódva adják át a magyar kultúrával, továbbá – 1993 óta – az oktatással, pedagógiai munkával kapcsolatos díjakat: az Apáczai Csere János-díjat, a Brunszvik Teréz-díjat, az Éltes Mátyás-díjat, a Karácsony Sándor-díjat, a- Kiss Árpád-díjat, a Németh László-díjat, a Szent-Györgyi Albert-díjat. (forrás)

… és ezentúl….

„A százezres látogatottságú idei turné után új repertoárral, hetek óta tartó próbákkal készültünk az évzáró nagykoncertre. Nagy slágereket és dalritkaságokat válogattunk össze, Menczel Gábort is bevontuk az előkészületekbe. Komoly, szemkápráztató látvánnyal készül a műszak is. Sajnos két zenésztársam tesztje is pozitív lett a napokban, emiatt új időpontot kellett találnunk az előadásnak, amely így nem évzáró, hanem évnyitó nagykoncert lesz: 2022. január 22-én találkozhatunk az Arénában”

– nyilatkozta Ákos. A korábban megváltott jegyek természetesen az új időpontra is érvényesek, vagy a váltás helyén visszaválthatók 2021. december 31-ig.”

Kapcsolódó

 

Ne már! Még ez is! Elmarad Ákos decemberi Aréna-koncertje!

átver
A Banánköztársaság rovatban megjelenő írások nem minden esetben képviselik portálunk véleményét.

3 hozzászólás

 • 2021.12.01 - 12:25
  Közvetlen hivatkozás

  Ákosnak jóval nagyobb tábora lenne, ha nem politizál, és nem nyal csontig orbánnak, és a ner-nek. Ma nagy valószínűséggel többen utálják, mint szeretik. Keményen megdolgozott érte. Ő is csak egy megélhetési seggnyaló

  Válasz
  • 2021.12.02 - 08:20
   Közvetlen hivatkozás

   Az ilyen elmés kommenteket felböfögő lények ellenben népszerűbbek, mint bármelyik előadó, sőt többen szeretik, mint utálják, ugye?

   A kommented nívója pontosan illik a cikk színvonalához.

   Válasz
 • 2021.12.02 - 15:33
  Közvetlen hivatkozás

  Három dolgot szeretnék ehhez hozzáfűzni. 1. :Valószínűleg téged sokkal többen utálnak, mint szeretnek. 2.: Ákos nem azért küzd, hogy megutálják, ellenben veled, akinek ezt sikerült is elérni 3 mondattal. 3.: majd ha le tettél annyit az asztalra, amennyit Ákos az elmúlt 30 évben, akkot oktasd majd ki. Addig pedig tartsd meg magadnak a véleményedet.

  Válasz

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.