Sorting by

×

Horoszkóp a 4 legirigylésreméltóbb női csillagjegynek

Ezek a személyek irigylésre méltóak, a hölgyek pedig akik ilyen szerencsés csillagjegy alatt születtek egyszerűen fantasztikusak, és ezt még a horoszkóp is megerősíti.

1.Rák

A Rák jegyében született nő olyan mint egy darab kenyér, kedves és szerény. Jólelkű, szereti az embereket, ő olyan mint egy emberi testbe bújt angyal, sokan szeretnék, ha egy ilyen személy lenne a közelükben. Ő az ideális nő, vidám, megértő, nagyon tud szeretni.

A mai nap:

Egy közeli barátja, esetleg szeretője, vagy kedvese, egy igen nagy titkot oszthat meg önnel, ami igencsak felvillanyozhatja. Bármennyire is tűnjön izgalmasnak, ami most a tudomására jutott, a kísértés nagysága ellenére is, őrizze meg a titkot, különben nagy botrány kerekedhet abból, ha most bárkinek is elárul valamit, így ezt semmiképpen se tegye, kedves Rák, maradjon ez önök között.

2. Halak

A Halak jegyében született nő aranyos, szép, kedves, nagylelkű. Amikor párkapcsolatban él, akkor romantikus és hűséges. Jólelkű, ez minden gesztusában megnyilvánul. A Halak csillagjegyben született nő képes mindenét odaadni akkor is, ha neki nem marad semmi. Mindent érdek nélkül tesz, soha nem vár semmit cserébe. Mondja róluk a horoszkóp.

A mai nap:
Ma bármibe is fog, az hosszútávon kamatozik majd, kedves Halak, így a mai nap ideális lehet a produktív tevékenységek végzésére, befektetések indítására, esetleg a  kert tavaszi előkészítésére, vagy egyáltalán bármire, amiben növekedést szeretne látni az elkövetkezendõ hetek során. A nagy eredmények mindig stabil alapon nyugszanak, s ma ennek megteremtését segítik az univerzum energiái!

átver
A Banánköztársaság rovatban megjelenő írások nem minden esetben képviselik portálunk véleményét.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.