Sorting by

×

A Bika hallgasson a szívére, a Halak várjon a megfelelő pillanatra, és Ön? – Szerelmi horoszkóp vasárnapra

Újra itt a vasárnap a nyakunkon, az idő nem túl fényes, nem csalogat a szabadba, de sebaj! Arra viszont pont jó ez a hétlegvége, hogy átgondoljuk, rendben van-e a kapcsolatunk a szerelmünkkel, hol kell esetleg javítani, ne adj Isten váltani. Mielőtt radikális lépésre szánná magát, nézzen bele, mit tanácsolnak a csillagot, mit ígér a vasárnapi horoszkóp!

Bak

Ma kissé nehezen tudhat együttműködni kedvesével, kedves Bak, aki csökönyösen ragaszkodhat egy elképzeléséhez, ami viszont az ön elveivel is teljesen összeegyeztethetetlen. Ha nem tudnak az ügy végére pontot tenni, sebaj, egy szót se róla többet, mielőtt még komolyabb feszültség keletkezne önök között egy, talán nem is annyira lényeges dolog miatt.

… az élet más területén pedig….

Lehet, hogy ma egy kicsit rosszul érzi magát, de sajnos ennek bizony ön az oka, kedves Bak. Az elmúlt napokban úgy tűnik, nem fogta vissza magát az evés terén és ez egészségének és szellemi frissességének sem tett jót. Most az lenne a legjobb, ha elevenné tudatosabb énjét és felhagyna a rossz táplálkozási szokásaival, mielőtt komolyabb következményei lesznek.

Bika

A szerelemben sohasem az a kérdés, hogy tisztán lát-e az ember, hanem az, hogy boldog-e? Pont ezért olyan nehéz bizonyos határok átlépését tolerálni, vagy éppen elfogadni. Meglehet, hogy ma egy ilyesfajta dilemmával kellhet szembe nézni. Hallgasson a szívére, kedves Bika! Nincs nála jobb tanácsadó!

… az élet más területén pedig….

Lehet, hogy háztartásában némi pénzügyi problémával találja ma szemben magát, kedves Bika. Valószínűleg az elkövetkezendő időszakban egy kicsit össze kell húzni azt a bizonyos gatyaszíjat, de következetességgel és némi erőfeszítéssel sikeresen átvészelheti a megszorításokat, sőt, akár még diétának is felfoghatja ezt a kis változást.

Halak

Ma akkor alakulhat minden a legjobban a szerelem terén, ha nem játssza ki mindjárt minden kártyáját, hanem kivárja a pillanatot! Ha sikerül mindent tökéletesen időzítenie, elképesztő, szenvedélyes éjszaka állhat ön előtt, kedves Halak! Ez megér egy kis türelmet és taktikázást!

… az élet más területén pedig….

Egy kicsit szeszélyesebb családtagjával adódhatnak ma gondjai, kedves Halak. Úgy érezheti, valami nincs rendben körülötte, esetleg nem mond el egy fontos dolgot, valamit ami bánthatja õt. Próbáljon meg óvatosan közeledni felé és a lehető legtapintatosabban beszélni, arról, hogy mi nyomasztja. Valószínűleg semmi komoly probléma nincs, csak néhány apróbb hiba miatt kesereg.

Ikrek

Ma kissé nehéz lehet eldöntenie, hogy továbbra is jól halad-e minden szerelmi téren, vagy éppen, aggódnia kellene valami miatt. Eme dilemma abból fakadhat, hogy kissé hullámozhatnak mostanában a dolgok, s nehéz kiszámítani, mi is fog történni a következő pillanatban. Kitartás, kedves Ikrek, hamarosan meg fogja találni a kérdéseire a választ!

… az élet más területén pedig….

Ma nem biztos, hogy meg lesz elégedve azzal, amit a tükörben lát, kedves Ikrek. Valószínűleg a változékony időjárás hatására nem tudta magát kellőképpen kipihenni mostanság, ami bizony nyomot hagyott arcán is. Ne ijedjen meg, hanem egyszerűen vegyen ki egy szabadnapot még a házimunka alól is és pihenje ki magát.

<<< Olvasna még több horoszkópot? >>>

átver

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.