A Bika nyüzsög, a Rák vidám, a Bak fellélegezhet – Hétvégi horoszkóp-súgó

A Kosokra kissé zavaros hétvége vár, az Ikrek végre megnyugvásra lelhetnek egy zűrös időszak után, a Skorpiókra pedig rátalálhat a szerelem. A következő hétvége senkinek nem lesz unalmas, de lássuk, horoszkópja alapján, hogy kinek mit tartogat pontosan. Egyet ne feledjen senki: menjen el választani, hiszen aki kimarad, lemarad……

Oroszlán

Érdekes szituációba csöppenhetsz a hétvégén. Két közeli vagy nem túl közeli ismerősöd között konfliktus alakul ki, aminek akarva-akaratlan te is részesévé válsz. Ez mindenki számára kedvező lesz, ugyanis egy komoly háború kirobbanása előtt sikerül lecsendesíteni a feleket, akik ezért nagyon hálásak lesznek neked. A hétvége többi része nyugalmasan telik majd.

Szűz

Végre elértél arra a pontra, hogy minden kötelezettségednek eleget tettél a hétre és van alkalmad a szabadidődet a szeretteid körében eltölteni. Szervezhettek aktív programot vagy választhatjátok a csendes kikapcsolódást is, mindenképpen jól fog alakulni, hiszen végre együtt lehettek és közös élményekkel gyarapodhattok, ami számodra most a legfontosabb.

Mérleg

Jól teszed, ha hétvégén rendszerezed a dolgaidat. Nézd át a határidőnaplódat, futtasd át fejben azokat a dolgokat, amiket másoknak megígértél és készíts belőle egy listát. Fontos, hogy ne hagyd összecsapni a fejed felett a hullámokat, mert abból később viszályok születhetnek. A hétvége első felében érdemesebb a kitűzött feladataiddal végezni, hogy a hátralévő részben egy kis kikapcsolódásra is jusson idő.

Skorpió

Az elmúlt időszakban az az érzésed támadt, hogy nagyon elhatárolódtál a barátaidtól és szeretteidtől. Ez valóban így van vagy csak a te képzeleted szüleménye? Ez a hétvége szépen rá fog cáfolni erre, ugyanis annyi ismerős fog felkeresni, köztük régen látottak is, hogy válogatnod kell majd a felajánlott programok közül. Hab a tortán, hogy az egyedülálló Skorpiók akár az igazival is találkozhatnak!

<<< Még pár horoszkóp jöhet? >>>

Prev1 of 3
Use your ← → (arrow) keys to browse