Connect with us

Voks 2024

A falu összes lakója -621 fő- ott volt? – érdeklődte egy kommentelő Orbán Viktor magtárban tartott „országjárása” kapcsán

A falu összes lakója -621fő- ott volt? - érdeklődte egy kommentelő Orbán Viktor magtárban tartott "országjárása" kapcsán
Megosztás

Orbán Viktor közösségi oldalán megjelent a frenetikus hír: „berúgtuk a kampányt”, vagyis megkezdte titkos országjárását Orbán Viktor a június 9-i EP- és önkormányzati választás előtt. A fotó mellé, amin a miniszterelnök egy nemesgörzsönyi magtárban beszél néhány ember előtt.

Pszt….! De akkor a helyiek hada honnan tudta?

A miniszterelnök kampánya azért titkos, mert a Telex kérdésére előre nem közölte a kormányfő sajtófőnöke, és sehol sem hirdették meg a programot. Havasi Bertalan -helyett valaki- azt válaszolta:

„A miniszterelnök minden sajtónyilvános programjáról kellő időben értesíteni fogjuk a szerkesztőségeket”

Ebből azt a következtetést vontuk le, hogy

Orbán Viktor felbukkanására az elkövetkező hetekben szinte bárhol lehet számítani az országban.

A mostani helyszín választása azért meglepő, mert a pár száz fős, Veszprém vármegyei Nemesgörzsönyben a legutóbbi EP-választáson 69,3 százalékon végzett a Fidesz-KDNP listája, a 2022-es parlamenti választáson pedig a faluban élők 69,4 százaléka szavazott a kormánypártok országos listájára.

„Országjárás, első állomás. Nemesgörzsöny”

Csak úgy…: a hvg.hu cikke szerint 2021-ben adtak át a nemesgörzsönyi magtárat, amely 100 százalékban, mintegy 230 millió forintnyi EU-s támogatásból épült.

A hozzászólásokból….

„Gondolom előre kiválogatott közönség előtt.”

„Köszönjük a megerősítést, hogy nagy a baj a birodalomban, maga az uraság lép ki a pór nép közé ”

„”Kedves” Miniszterelnök Úr, reméljük jól tud úszni, az a hír járja, hogy árad a Tisza! ”

„Jesszus, egy gabonatárolóban? Milyen megalazó szimbolikája van, figyelemmel a takarmannyal ” való etetesre ” . Gondolom, biztonsagi funkcioja is van az ilyeten épitménynek.”

„Nemesgörzsöny község Veszprém vármegyében, a Pápai járásban. Teljes népesség 621 fő”

„”A kampányt berúgtuk. Csak a béke…” Éljen a békés rúgdosás.”

Orbán, a titokban bujkáló?

A 2022-es kampányban is teljes titokban járta az országot a miniszterelnök. Akkor olvasóink együttműködésével két helyszínen is el tudtuk csípni, és megpróbáltuk feltenni a legfontosabb kérdéseket:

Kapcsolódó

Szerző