Mást sem hallani a választás előtt a regnáló Tarlós István és az őt tartó párt megszólalóinak szájából, hogy mi minden rosszat tettek a tisztségre aspirálók és egy hang nincs arról, mi jót tettek ők.


Aztán szembejött egy poszt a Facebookon

Helyszín: Budapest, Nyugati téri aluljáró 2019 Magyarországán, Tarlós egy évtizedes főpolgármestersége idején:

“Nagyon szomorú és felháborító amit közzé teszek a mai napon! Elmentem a Lehel téri csarnokba népiesen” Lehel piacra.” Visszafelé jövet a piac ajtajában már sikítozást, gyermeksírást hallottam! A Metróhoz vezető lépcső lejáratához tekintve megláttam egy

babakocsis fiatal anyukát aki /és a körülötte lévők/is ijedten kapkodják a széthullott csomagokat, vásárolt termékeket! Valamint és főként! a kiborult kicsiny gyermeket, akit talán a rögzítő őv tartott meg!!!,+ a segítő emberek, hogy 26 lépcsőfokot ne guruljon le!

Borzasztó látvány volt!

Az ott lévők erős hangnemben szidták a városvezetőket, akik a mai napig nem oldották meg a Metró alsó szintjéről történő csomagokkal, gyerekekkel, történő közlekedést a betegekről nem is beszélve!! Szerencse hogy a gyerek nem esett ki a kocsiból… 25 lépcsőfokon/ezt már többször megszámoltan cipekedéseim alkalmával.. Emberek segítettek a kisgyermek ordított!!

Kiderült a lépcső csúszik! Nagyon!!

Óvatosan mentem le a Metró lejárati szintjére, ahol van egy Penny Market nekem még vásárolni kellett! Bementem elintéztem amit szerettem volna. Éppen jövök ki az üzletből, hatalmas hangzavarra lettem figyelmes Ismét!! . ijedt emberek sokasága volt ugyanannál a lépcsőnél csak most lent az alsó szinten! Abban a pillanatban látom, hogy

egy idős ember gurult, csúszott le a lépcsőn! Rohantak segítségére rögtön hívták a mentőket! Tudott beszélni de felállni nem!

Most volt az a dühös pillanat, amikor lepakoltam a földre és elővettem a mobilomat , sajnos az előző esetnél ezt nem tettem meg! El határoztam mindezt megosztom a Facebook közösségével, mert felháborító ebben a csodás fővárosban egy nagy piachoz jutásnál két szinten, 74 lépcsőfokot kell megtenni lift helyett!!

Hogy-hogy egy felújításnál sem volt rá gondolat, vagy pénz!

Emberek létét biztonságát veszélyeztető helyzetet megoldani!? Ki a felelős, talán a kisgyermeket kocsijában cipelő mama?! Talán az idős bácsi egyik kezébe bot, másikban szatyor?! Kedves polgárok, Facebookon társaim amit leírtam Tény! Remélem olyan városvezető lesz októbertől aki törődik az emberek városi életét meghatározó mindennapi gondjaival!! Mindenkinek köszönöm, ha elolvasta és tesz értünk! Mindenkiért, mert együtt megtehetjük!”

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét