A három legkártékonyabb csillagjegy párosítás - Városi Kurír

Sorting by

×

A három legkártékonyabb csillagjegy párosítás

Egyes csillagjegyek segítik, mások gátolják egymást, most megmutatjuk a három legmérgezőbb konstellációt. Az ilyen kapcsolatokat jobb elkerülni, nemcsak a szerelemben, de az élet minden más területén is. 

Hirdetés

Halak + Halak

A Halak, míg mondjuk a Szűz vagy a Mérleg mellett van, csak dinamizálja a kapcsolatot egy-egy, a másik számára finoman kézben tartható hangulatingadozással, addig, ha a társa, a barátja vagy a munkatársa is Halak, sokkal nagyobb az esély egymás módszeres kicsinálására. Sanszos a csillagjegy hetekig tartó sértődése, a csendes, de annál kegyetlenebb hadjárat. A konfliktusok kezelése nem tartozik a Halak erősségei közé, hajlamos a meggondolatlanságra, és ha békülő szándéka nem talál meghallgatásra, csak jobban megbántódik. Erre pedig elég nagy az esély, ha egy másik Halak van a közelében.

Oroszlán + Szűz

Az Oroszlán  csillagjegy makacssága csak jobban ráerősít a Szűz sértődékenységére, önmarcangolására. Ami olyan konfliktushoz vezet, amiből nagyon nehéz lesz kimászni egy idő után. A kulcs az erőviszonyok látszólagos eltolódása, amit az Oroszlán hajlamos kihasználni, viszont még így sem érezheti magát igazi nyertesként, mert a Szűznél senki sem büntet jobban és módszeresebben.

Hirdetés
átver

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.