A horoszkóp 3 jó tanácsa 2022-re – Csillagjegyről, csillagjegyre…

Prev1 of 3
Use your ← → (arrow) keys to browse

Nem kell több oldalas listát írnod, hogy mit szeretnél megváltoztatni 2022-ben, elég csupán három dologra koncentrálni, és az életed komoly fordulatot vehet. S mi lenne ez a három fogadalom? A horoszkópból kiderülnek a részletek. Fogj hozzá már ma!

A Kos fogadalmai

1.Engedd útjára érzelmeidet
Kos jegyűként hajlamos vagy elrejteni az érzelmeidet, s inkább elmenekülsz, lefoglalod magad bármivel, mint hogy szembenézz bármilyen érzelmi szituációval. 2022-ben változtass ezen. A menekülés helyett állj meg és gondold át, miként is érzel. Hidd el, bárhogyan is menekülsz az érzelmeid elől, előbb-utóbb utolérnek téged.
2.Javíts a párkapcsolatodon
Nem a párkapcsolat az erősséged. Ahelyett, hogy kimondanád, mit érzel a párod iránt, inkább csöndben maradsz. Egy kapcsolatban fontos a párbeszéd, lényeges, hogy párod tudomására hozd a valódi érzéseidet.
3.Mondd ki, hogy „szeretlek”
Nem olyan ijesztő a szó, hogy szeretlek. Hidd el, attól, hogy kimondod az érzéseidet, nem válsz sebezhetővé. Sőt, inkább gondolj arra, hogy ez az egyetlen szó milyen sokat jelenthet a párodnak.

A Bika fogadalmai

1. Hallgatni arany
Bika jegyűként néha nem ártana csöndben maradnod. Mindig a tiédnek kell lenni az utolsó szónak? Ugye, hogy nem…
2.Néha elég csak hallgatni a másikat
Van, hogy a másik nem igényel segítő kezet, csupán arra van szüksége, hogy figyelmesen meghallgasd. Nem mindig kell tanáccsal és véleményekkel ellátni a hozzád fordulókat, hiszen lehet, nem is ezért jöttek.
3.Koncentrálj a jelenre
Nem kéne folyton a jövő miatt aggódnod, hiszen épp ezért esel ki a jelenből. Amikor azon agyalsz, mit hoz a holnap, nem éled meg a jelen pillanatot. 2020-ban fogadd meg magadnak, hogy mindennap megállsz, és élvezettel szagolgatod a virágok illatát.

Az Ikrek fogadalmai

1.Keresd meg, mi érdekel igazán
Ikrek jegyűként valójában tudod, mi az, ami leköti a figyelmedet, hiszen pontosan ezt tanultad az elmúlt évben. Ám most, hogy már kellő ismerettel rendelkezel, hasznosítsd mindezt a legjobb tudásod szerint. Éld az életet úgy, ahogy megérdemeled.
2.Szabadulj meg azoktól, akik csak kihasználnak
Mindig akadnak olyanok körülötted, akik csak érdekből vannak veled, manipulálnak téged, rosszindulatúak veled. Próbáld ebből a szempontból beazonosítani őket, és ha teheted, igyekezz mielőbb megszabadulni tőlük. Nagy szívességet teszel magadnak, hiszen nem mérgeznek téged többé.
3.Gondolj magadra is
Tedd magadat az első helyre. Mindig másokra gondoltál, az ő a problémáira próbáltál megoldást találni, magad elé rangsoroltad őket minden tekintetben. Az idén változtass ezen, hidd el, így lehet igazán emlékezetes év 2022.

A Rák fogadalmai

1.Menj el a régóta halogatott útra
Rák jegyűként számtalan indokkal előálltál már, miért nem mész el erre az utazásra. Hidd el, minden a legnagyobb rendben lesz, nincs más dolgod, mint csomagolni. Felesleges túlbonyolítani a dolgokat, ha valami probléma merülne fel mégis, arra majd akkor reagálsz, amikor megtörténik.
2.Csak azt csináld, amit szeretsz
Ha olyan munkát végzel, amit gyűlölsz, hagyd abba minél előbb. Számtalan olyan lehetőség áll előtted, amivel csak élned kéne. 2020-ban még az is megtörténhet, valami olyanba vágod a fejszédet, amire korábban nem is gondoltál. Ne állj saját boldogságod útjába.
3Ébredj fel, és éld az életed
Ne szalassz el csak azért lehetőségeket, ont a horoszkóp, mert bátortalan vagy, és nem mersz kockáztatni. Engedd, hogy az áramlás sodorjon téged, ragadj meg mindent alkalmat, ami csak az utadba kerül.

Prev1 of 3
Use your ← → (arrow) keys to browse

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük