Kapcsolatgyilkos csillagjegyek - Nem tudsz együtt élni vele? A horoszkóp az oka - Városi Kurír

Sorting by

×

Kapcsolatgyilkos csillagjegyek – Nem tudsz együtt élni vele? A horoszkóp az oka

Egy kapcsolat sosem könnyű, mint tudjuk, főleg, ha ezekkel a csillagjegyűekkel jársz. Itt nincs mit tenni, vagy eltűrsz mindent még a legnagyobb igazságtalanságot is, vagy szedheted a sátorfádat.  Bár mindenkiben meg lehet találni a rosszat, a horoszkóp jelentések szerint a következő három csillagjegy extrán nehezen elviselhető egy párkapcsolatban. Tisztelet a kivételnek.

Hirdetés

Kos

Szeret kontrollálni mindent és mindenkit. Nem létesítenek olyan személlyel kapcsolatot, aki domináns, vagy bármilyen szempontból is fenyegeti a saját hatalmát és erejét. Nagyon rossz indulatúak, és sok dolgot előbb mondanak ki vagy cselekszenek, mint hogy átgondolnák, ezzel sok sérelmet okozva másoknak. Ha tévednek, akkor bocsánatot kérnek, de vitázni és veszekedni nagyon nem jó velük, mert nincs bennük sok kegyelem, legalábbis a horoszkóp szerint.

Kedves Kos olvasd el a mai horoszkópod! 
(2021-07-12)
Köthet ma néhány olyan új ismeretséget, melyek a későbbiek folyamán még fontos szerepet tölthetnek  be életében. Ezek megkötése közben, legye olyan, amilyen mindig is lenni szokott, közvetlen, barátságos és nyílt, hiszen az első benyomás nagyon fontos! És még valami: ne spóroljon semmiképpen a mosollyal!

Szűz

Ők a horoszkópjuk szerint is, erősen kritikusak, mind magukkal, mind a másikkal szemben. Teljesen mindegy, mit tettél, egy Szűz mellett mindig azon agyalsz, hogy elég jól tetted-e. Könnyen megszállottá válnak egy kapcsolatban, amit ilyenkor az első helyre tesznek az életükben, és akár a barátságaikat is feláldozzák ezért. Harcban állnak saját maguk szeretetével, aminek következményeképpen sokszor féltékenyek a másikra.

Kedves Szűz olvasd el a mai horoszkópod!
(2021-07-12)
Néhány új feladattal bővülhet munkaköri repertoárja, melyek elsőre igen nagy koncentrációt, s rengeteg energiát igényelhetnek öntől, ugyanakkor, igencsak termékenynek és izgalmasnak ígérkeznek, így meg is felelve minden kritériumnak, amitől ön, kedves Szűz, lázba jön és legyőzhetetlenné válik. Élvezze a horoszkóp által ígért  új kihívásokat, s csapjon le a bennük rejlő lehetőségekre!

 

Skorpió

Gyűlölik az elkötelezettséget. Sokkal inkább töltenék az összes idejüket egyedül, a saját kis menetrendjük szerint. Természetes bűvöletükkel sok mindenkit magukba tudnak habarítani, de folyamatosan harcolnak aztán az elköteleződéssel. Ha valaki eljut odáig velük, hogy viszonylag komoly kapcsolatba bonyolódnak, számíthat a Skorpió őszinteségére, ami viszont nem mindig kecsegtet túl sok jóval.

Kedves Skorpió olvasd el a mai horoszkópod! 
(2021-07-12)
A mai nap folyamán igen fontos dolgokkal foglalatoskodhat, melyek gyors észjárását és jó szervező képességet is egyaránt igénylik. Amennyiben sikerül lendületét egészen a nap végéig megtartania, úgy minden bizonnyal, kiemelkedő teljesítményt nyújthat, csupán arra figyeljen, kedves Skorpió, hogy fáradsága kellőképpen honorálva is legyen a későbbiek során! (Égi jóslat)

FELTÓL FALIG HOROSZKÓP!>>>

horoszkóp

Hirdetés
átver

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.