A Bikát a kapkodás, a Szüzet a trehányság, a Nyilast az ostobaság idegesíti legjobban – Te mitől mászol a falra?

Prev1 of 4
Use your ← → (arrow) keys to browse

Mindenkinek vannak jóbb és rosszabb napjai, de amíg egyes helyzeteket az egyik ember tud kezelni, a másik percek alatt kiborul tőle. Megmutatjuk, csillagjegyed alapján mi az, amivel azonnal ki lehet hozni a sodrodból.

Kos

Kosként lendületes, nyitott és célratörő vagy, ezért azt viseled a legrosszabban, ha valaki akadályoz abban, hogy cselekedj, például mert túl sokáig gondolkodik, vagy mert túlontúl óvatos.

Szeretsz a dolgok közepébe csapni, és sokszor csak menet közben találod ki a tervet, ha pedig valaki cselekvés helyett csak beszél és beszél, gyorsan elfogy a türelmed.

Bika

Ragaszkodó, megfontolt és előrelátó vagy, aki nem szeret kapkodni, és minden új információt mérlegel, mielőtt döntéseket hozna. Éppen ezért a hirtelenkedés, a kapkodás gyorsan az idegeidre megy, nem szereted, ha valamire nem jut elég időd, vagy sürgetnek.

A váratlan helyzetek, az előre kidolgozott program felrúgása feszültté tesz.

Ikrek

Lételemed a mozgás és a lendület, egyszerre ezer dologra figyelsz, és kevesen tudnak lépést tartani veled. Amikor valaki meg se próbálja, az könnyen a kedvedet szegi – nem szereted a tunya, tehetetlen embereket, akik a készen kapott információkon rágódnak, és folyton csak panaszkodnak ahelyett, hogy cselekednének.

A lustaság és a trehányság az, ami legjobban dühít.

Prev1 of 4
Use your ← → (arrow) keys to browse

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük