Sorting by

×

A horoszkóp bemutatja a 3 legérzékibb csillagjegyet – Mi kell más az éjszaka közeledtével

Vannak olyan nők, akiknek nincsen szükségük drága ruhákra, rúzsra, és mély dekoltázsra, anélkül is varázslatosak. Csak belenézel a szemükbe, és máris véged van. Ők a végzet asszonyai. Az alábbi 3 csillagjegyhez tartozó nők első pillantásra elrabolják a szíved. Jobb, ha vigyázol velük, figyelmeztet a horoszkóp.

1.Skorpió

-egyszerre bájos, vonzó, és szexi. Titokzatos, és állandóan kíváncsi vagy rá, hogy megfejtsd, hogy mit rejteget. Misztikussága a legtöbb férfi érdeklődését felkelti. Minden helyzetben gyorsan feltalálja magát, ettől még vonzóbb és izgalmasabb lesz. Vigyázat, a Skorpió nő egy igazi boszorkány, int a horoszkóp.

Kik illenek a Skorpióhoz?

Legideálisabb párja a Bika, ők ugyanis nyugodtak, mégis van bennük egyfajta simogató, lágy erotika, ami a Skorpió szenvedélyességével csodálatos összhangot alkot.

 

2.Oroszlán

-nagyon egzotikus megjelenésű, és igen különleges, egyedi tulajdonságokkal rendelkezik. Élénk, színes, életvidám, dinamikus. Nem okoz számára semmi problémát, az akadályokat könnyen legyőzi. Nagyon erős energiák működnek körülötte, ha a közelében vagy, úgy érzed, hogy imádod az életet. Mosolyával, és önbizalmával bárkit meghódít pillanatok alatt. Energikus, nőies, és ellenállhatatlan.

Kik illenek az Oroszlánhoz?

Nem csak a mindennapokban, hanem természetesen a szerelemben is rendkívül tüzes és szenvedélyes. Az ágyban egy fenevad, abszolút ösztönlény, aki törekszik is arra, hogy maximálisan kielégítse kedvesét. Ám bármivel kapcsolatban is dicsérjük meg, azzal jóformán szárnyakat adunk neki, és ki lenne eere alkalmasabb, mint egy Kos.

3.Bika

-mindig hallgatnak a megérzéseikre, cselekedeteiket elsősorban az ösztöneik vezérlik. Tisztában vannak a saját vonzerejükkel, csábító külsejük miatt sokan elsőre beléjük habarodnak. Meglepően keveredik bennük a külső erő, és a belső sebezhetőség, ezért néha eléggé kiszámíthatatlanná válhatnak. Kreatívak, érzékiek, és imádnak beszélni, állítja a horoszkóp-

Kik illenek a Bikához?

A Szűz azért illik a Bikához, mert vele a Bika stabil, harmonikus életet élhet, amit ez a jegy nagymértékben igényel.

(Forrás)

FALTÓL FALIG HOROSZKÓP!>>>

HOROSZKÓP

 

 

átver

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.