Sorting by

×

A Kosokra felejthetetlen időszak, a Rákra sok siker, a Bakra sok utazás vár… Neked mit tartogatnak a tavaszi horoszkópok?

Az időjárás azzal bolondít minket, hogy eljött a tavasz. Az biztos, hogy már csak egy hónap és a naptár is megerősíti ebben, mi pedig felkészületlenül várjuk? Ugyan már! itt a természet újjászületése évszakának előrejelzése, a tavaszi horoszkóp. Böngésszen benne mindenki kedvére!

Kos

Felejthetetlen tavasz következik számodra. Szakmai téren nagy sikereket fogsz elérni. Számos lehetőség közül választhatsz majd, amelynek köszönhetően fejlődni fogsz. A képességeidet teljes mértékben kihasználod és anyagilag is előre lépsz. Új kapcsolatokat építesz.

…de addig is, a szerdára várható dolgok…..

Ma könnyen értékválsággal szembesülhet környezetében, kedves Kos, ami igencsak lesújthatja. Az emberi butaság tárháza kimeríthetetlen, s néha csak annyit tehetünk, ha valaki bizonyítja hozzá nem értését, hogy mosolygunk egyet, s tovább lepünk, vagy segítünk neki, mert elmagyarázni úgysem lenne érdemes. Fogadja ezt el ön is és alkalmazza!

Bika

A párkapcsolati kérdés fog előtérbe kerülni nálad. Egészség, vagyon, munka mind rendben lesz, viszont figyelned kell arra, hogy ne viselkedj meggondolatlanul és hanyagul a párkapcsolatodban. Hagyd magad mögött a makacsságodat. Gyermekvállalásra alkalmas az időszak.

…de addig is, a szerdára várható dolgok…..

A romantika ma nagy szerephez juthat, ha ön is úgy akarja, kedves Bika! A csillagok állása szerint ön és partnere igencsak egy hullámhosszra kerülnek, s végre tartalmas időt tudnak egymással tölteni. Ez az idő alkalmas lehet arra, hogy közös elhatározásokat hozzanak a közös jövőjük érdekében, ami lehet akár az is, hogy hetente beiktatnak egy hasonlóan szerelmes estét.

Ikrek

Több időt kell szánnod magadra. Egy nagyon eseménydús tavasznak nézel elébe. Szerelem közeledik a láthatáron, amely teljesen váratlanul fog érni. Akár más országból származó személy is lehet a vonzó idegen. Sokat fogtok utazni és élvezitek egymás társaságát. Lehetőséged lesz munkahelyet váltani vagy előre lepni.

…de addig is, a szerdára várható dolgok…..

Nagyon keményen és lelkiismeretesen dolgozik, kedves Ikrek, néha olyannyira, hogy teljesen megfeledkezik önmagáról. Ez rövidtávon nagyon jó tulajdonság, azonban hosszú távon beláthatatlan következményei lehetnek. Bizony fontos lenne megtanulnia, hogyan tud egyensúlyt teremteni életében, hogy helyet kaphasson benne a munka mellett a szórakozás, és a pihenés is.

Rák

A tavaszod nagyon sikeres lesz. Előléptetés, új párkapcsolat, egy befolyásos személy segítsége, sok elismerő szó és jutalom. Beruházhatsz valamire, ami hosszútávon kifizetődő lesz. Nagy az esély eljegyzésre, házasságra, új szerelemre, gyermekvárása. Figyelj oda az alakodra.

…de addig is, a szerdára várható dolgok…..

A mai napon kiemelt figyelmet szentelhet a házimunkának, kedves Rák, azonban inkább ne egyedül feszüljön neki az esedékes teendőknek, hisz egy jó társasággal mégiscsak szórakoztatóbb és persze jobban is halad a munka. Ha új eszközökben is gondolkodik, akkor azzal még érdemes lehet várnia egy kicsit, ugyanis könnyen meglehet, hogy egy kis türelemmel most sokat spórolhat!

<<< Olvasna más horoszkópot is? Kattintson! >>>

átver

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.