Nagy tavaszi szerelmi horoszkóp! - A Kosnak teljesülnek az álmai, az Ikrekre teljes a harmónia vár, a Bika tisztázhatja párkapcsolati problémáját.... - Városi Kurír

Sorting by

×

Nagy tavaszi szerelmi horoszkóp! – A Kosnak teljesülnek az álmai, az Ikrekre teljes a harmónia vár, a Bika tisztázhatja párkapcsolati problémáját….

Izgalmas flörtök, szenvedélyes éjszakák, nagy egymásra találás? Vajon mit hoz az idei tavasz a csillagjegyeknek? A nagy tavaszi szerelmi horoszkópjából mindenre fény derül!

Hirdetés

Kos: teljesülnek az álmaid

A tavaszi szerelmi horoszkóp szerint márciusban, leginkább a Vénusznak köszönhetően végre igazán csodás élményekben, felhőtlen boldogságban lehet részed. Dúl a szerelem közöttetek – ha eddig ez még nem történt meg, most az eljegyzés vagy az esküvő is szóba kerülhet! Egyedülálló Kosként az április nehézkesen alakul, a bolygók nem sok jót jeleznek az ismerkedés terén. Májusban viszont rátalálhatsz az igazira, aki minden szempontból tökéletes partnernek tűnik…

…ha inkább a jelen érdekel, itt a keddi “mi lesz veled”!

Kedves Kos, ma minden sikerülni fog, ami belekezd, így ez egy kiváló alkalom arra, hogy belevágjon nagyobb terveinek megvalósításába. Használja ki, hogy telve van energiával, s céljait tekintve megállíthatatlan, valamint, hogy álmai elérését most még a csillagok is segítik, s cselekedjen. Nincs mitől tartania, csak bízzon önmagában és minden rendben lesz.

Bika: tisztázhatod a párkapcsolati problémákat

Az elmúlt időszakban jó néhány konfliktussal meg kellett küzdened – ha párkapcsolatban élsz. Tudnod kell, ha a problémákat folyton a szőnyeg alá söpröd, tavasszal újból és újból felbukkannak. A pénz körül robbanhatnak ki a leginkább konfliktusok, párod ugyanis másként kezeli a közös pénzügyeket, és te úgy érezheted, inkább magára költ, mint a közös családi kiadásokra. Ha még keresed a társadat, a következő időszak sok kalandot tartogat, de az már rajtad múlik, hogy az ártatlan flörtök elmélyülhetnek-e.

…ha inkább a jelen érdekel, itt a keddi “mi lesz veled”!

Ma vágyat érezhet arra, hogy egy kicsit felturbózza ruhatárát és saját magát is egyaránt. Ennek megfelelően, különösen nagy szenvedéllyel és lelkesedéssel vághat bele a nagy átalakításba, amit mások is hamar észrevesznek. Ez azonban lehet, hogy nem is annyira a külleméből fakad, hanem inkább abból, hogy most szinte csak úgy sugárzik önből az életerő és az energia!

Ikrek: teljes a harmónia a tavaszi szerelmi horoszkóp szerint

A tavasz sok eseményt tartogat. Például, ha családalapítás előtt állsz, akkor gyermekáldást jeleznek a bolygók, míg szingliként megérkezehet az életedbe a várva várt szerelem. Mindent elsöprő szenvedély lehet ez, az első pillanattól kezdve egy hullámhosszon lesztek. Május elején viszont kisebb hullámvölgybe kerülhet a kapcsolat. Legyél türelmes, akkor néhány hét alatt rendeződnek az ellentétek, és a hónap második felére az érzelmek területén is visszaáll a teljes béke és harmónia!

…ha inkább a jelen érdekel, itt a keddi “mi lesz veled”!

Ma be kellhet fejeznie néhány fontos feladatot, ami csapatmunkát igényelhet, ugyanakkor az emberekhez már nem biztos, hogy most lesz elég türelme. Érthető, hisz gyakran önt nyaggatják sok mindennel, mivel, általában jó abban, amit csinál, s nem utolsó sorban, igen önfeláldozó is, most azonban muszáj lenne együttműködnie még egy kicsit, mielőtt elvonulna a világ elől pihennie, valahová jó messzire…

Rák: testi-lelki örömök várnak a tavaszi szerelmi horoszkóp szerint

Március első felében a Halakban járó Nap és Vénusz még inkább felerősíti önfeláldozó, gondoskodó oldaladat, és sorsszerű találkozást hozhat. A legszerelmesebb hónap, a május minden szempontból emlékezetes lehet, hiszen szinte mágikus, látnoki képességgel látod át a problémákat, ismered fel a megtévesztő partnereket, kapcsolatokat. Tudod, hogy mit akarsz! Ha eddig még nem történt meg, májusban berobban a szenvedélyes szerelem az életedbe!

…ha inkább a jelen érdekel, itt a keddi “mi lesz veled”!

Ma karrierje szempontjából, komoly erőfeszítések megtételére kényszerülhet ahhoz, hogy minden a kellő mértékben és kellő idő alatt haladjon, ami igencsak megterhelheti. Estére olyannyira fáradt és nyűgös lehet, hogy hamarabb felemelheti a hangját valakivel szemben, akit amúgy nagyon szeret. Csillapodjon és kérjen hamar bocsánatot, ha ez megtörténne, kedves Rák, hisz csak a kimerültség beszél önből. Igyekezzen ma mihamarább ágyba bújni, a mosogatni való megvár reggelig.

<<< Olvasna más horoszkópot is? Kattintson! >>>

Hirdetés
átver

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.