Sorting by

×

A horoszkóp most megmondja a tutit, ez az 5 szerencsefia-csillagjegy!

Egészen biztosan neked is vannak olyan ismerőseid, hogy bármit elterveznek az életben, nekik mindig, minden sikerül. Nem feltétlenül csak szerencse kell a sikerhez, az sem mindegy, hogy milyen csillagjegyben születtél. Az alábbi 5 csillagjegy legjellemzőbb tulajdonsága a kitartás. Ők, bármit elérnek, amit csak szeretnének! Itt a nagy hatalmú horoszkóp.

SKORPIÓ

A Skorpió a manipuláció nagymestere, minden szabályt képes áthágni, minden fegyvert bevet, ha el szeretne érni valamit. Leginkább érdeken alapuló barátságai vannak, mivel ritkán őszinte, és csak csak azért barátkozik valakivel, mert olyan dolgot tud nyújtani az illető neki, amire szüksége van. Akárcsak a kígyó, megkaparintja, és el nem engedi a zsákmányt addig, amíg az meg nem adja, amire szüksége van.

Óvatosan kell közelíteni felé, bármit is ígér, nem szabad az alárendeltjévé válni.

RÁK

Nagyon empatikus és érzékeny, de annál rafináltabb, mintsem, hogy beavasson a gondolataiba, terveibe.- figyelmeztet már az elején a horoszkóp. Viszont szívesen meghallgatja mások panaszait, a bőr alá is képes bemászni azért, hogy rátapintson a gyengeségekre. Később, bizonyos helyzetekben képes felhasználni majd ezeket.

Észre sem veszed, és a kedvesség álcája mögé bújva képes pillanatok alatt a rabszolgájává tenni.

OROSZLÁN

Ha valaki olyan kisugárzással rendelkezik, mint az Oroszlán, könnyen meg tud győzni bárkit arról, hogy teljesítse a kívánságait. Elmeséli, hogy gyakorlatilag szinte semmit nem kell tenned, és mégis mennyire jó lesz neked, ha őt követed. Ha valamit el szeretne érni, akkor azért képes ölremenő harcot vívni.

Nem agresszív, inkább csak csendesen manipulálja a dolgokat.

átver

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.