Sorting by

×

A horoszkóp nekik bizony most rossz hírt hozott!

Jó, ha már idejében tudod, hogy ha az alábbi csillagjegyek közé tartozol, nem lesz túl sok szerencséd a következő hónapban legalábbis a horoszkóp szerint. Pechsorozatok köszönthetnek be az életedbe, valószínű nem minden fog éppen úgy történni, ahogy eltervezted. Nem kell megijedni, most, hogy előre tudod, lesz időd felkészülni, hogy higgadtan tudd fogadni a kisebb balszerencséket.

Ikrek

Hirtelen számos fontos teendőd akad, és bizony elég nehezen tudod kezelni a rádtörő stresszes időszakot. Kisebb problémák adódhatnak a munkahelyeden, légy nagyon óvatos. Ha új munkahely után keresgélsz, akkor inkább halaszd a dolgot a következő hónapra, hiszen nem biztos, hogy erre pont a május lesz a megfelelő időszak.

Oroszlán

Egy ideje nagyon tetszik neked valaki, de sajnos az illető egyáltalán nem vesz tudomást rólad. Májusban jobb, ha nem teszel újabb lépéseket felé, mert csak csalódás érhet. Inkább próbálj meg magadra koncentrálni, és hagyd, hogy a dolgok maguktól alakuljanak. A nyár végéig valószínű rádköszönt a szerencse a szerelem terén is.

Skorpió

Érdemes lesz jobban odafigyelned ebben a hónapban az anyagi dolgaidra. Ne költekezz fölöslegesen, intézd idejében a számláidat, és az adósságaidat. Vigyázz a pénzre, mert könnyen csődbe juthatsz. Ez a hónap egyáltalán nem kedvező anyagilag, mondja a horoszkóp.

átver

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.