Sorting by

×

A jogállamiság utcai harcosa és a brüsszeli eresz

“Mi vagyunk a jogállamiság utcai harcosai az Unióban.”- Mondta a Főnök. Közben a TEK-nek külön bevetési egységet kellett rendszeresíteni, hogy talicskán tolják a Vezérmangalica előtt a saját csüngő hasát. A rossz nyelvek szerint egy ezredes pedig csak azért kapja a fizetését, hogy bekösse a Király cipőjét, mert nem tud lehajolni. De ő utcaiharcol rendületlenül. Mert kemény vidéki csávó, akinek nyafka, irodista brüsszeliták nem ugathatnak!

Brüsszel megint keresztbe tett.

A szemetek miatt nem lehet nyugodtan megtartani egy sima kis meleg bulit sem. Még a nagy képviselő uraknak sem. Mert ott a törvény kötelező! Mindenkire! Nálunk meg a vadászat halaszthatatlan tevékenység, amire nem vonatkozik a járvány miatti gyülekezési tilalom. Ez ilyen ország! Tényleg! Hidd el!

Csak szólok. Ha a brüsszeli eset Magyarországon történik, akkor sose tudtuk volna meg. A kisrendőrt pedig kötelezték volna, hogy segítse vissza az ereszre, a képviselő urat. Mert itt jogállam van kérem! Mi magyarosan szolgálunk és védünk!

<<FRISS HÍREINK!>>

Orbanisztánban hivatalosan nem lehetsz meleg

Mert akkor egy romlott, nemzetrontó, gyerekgyilkos, komcsiszopó vagy. De ha beállsz hozzájuk, lehetsz pedofil, mint Kaleta, meleg mint egyes Európa parlamenti képviselők. Nálunk ez a törvény előtti egyenlőség! Nem számít. Persze csak, ha a Vezért is szájjal illeted… Ilyenkor akár te magad írhatod meg Homofóbisztán alkotmányát, ahogy Szájer is megtette. Bármit lehet csinálni, csak ne bukj le! Akkor harminc év után is megtagad a Főnök, mert csak ezt lehet megfelelően kommunikálni a folyamatosan hergelt, homofób, hívek felé. Nincs mit tenni! A sötét agyúak szavazata is egyet ér! A Fővezér szájjal illetését pedig bizony sokan megtették nálunk.

Ezért tartunk ma itt.

De el fog múlni. Lesznek akik egyenes derékkal járhatnak majd az Orbán rendszer bukása után is. A franciák a német megszállást követően a fasiszta katonákkal összefekvő nők, őket kiszolgáló férfiak, a “les collabos”-k,/ a kollaborálók, együttműködők/ haját kopaszra nyírták és végigvezették a városokon szégyenszemre. Nálunk borzalmasan sok kopasz fejet lehetne látni majd. Nem hiszem, hogy szeretném. Aki bűncselekményt követett el, az kerüljön bíróság elé. A többiek is túl sokan is lennének. Úgyhogy megelégszem azzal, ami eddig volt. Halk mosollyal átnézek rajtuk és megvetem őket. Ők maguk pedig tudják belül, hogy erkölcsi hullák. A Sors majd elintézi a többit…

utcai harcos

átver
A Banánköztársaság rovatban megjelenő írások nem minden esetben képviselik portálunk véleményét.

2 hozzászólás

  • 2020.12.06 - 10:16
    Közvetlen hivatkozás

    Hát ezen jót röhögtünk. Hogy orbán, mint utcai harcos?! Megboldogult fiatalkorában se lehetett nagy szám, a méretei miatt, de ugye erről nem tehet, és nem is az a baj vele, hogy erős izgalmi állapotban kb. 1 60. Szentül hiszi ez az ember, hogy ő a jóIsten helyettese, ő mindent jól csinál, és mindenki más hülye. Bár mostanára erősen be van lassulva, talán xanax, esetleg rá valami pia. Utcai harcos cím helyett, helyet kaphatna talán a Guinness lexikonban, mint a legtöbbet köpönyeget forgató egyed. Senki annyiszor nem cserélt eszmét, mint orbán. Mindig ahogy a saját személyes érdekei kívánták. És nekünk pont egy ilyen országpusztító szélkakast kellett kifognunk.
    Gratulálok a fidesz-szavazóknak! Remélem, a ’22-es választásra kinyílik a szemük

    Válasz

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.