Connect with us

Bulvár

A kínai kultúrkör bölcsességei az MTV-ben Hszi-Csin Ping válogatásában – A nézettségi csúcs borítékolva….

A kínai kultúrkör bölcsességei az MTV-ben Hszi-Csin Ping válogatásában - A nézettségi csúcs borítékolva....
Megosztás

Az időutazás folytatásaként újra elérkeztünk az ötvenes évek Magyarországára annyi különbséggel, hogy most nem a Szovjetunió zsenialitását ünnepeljük minden fórumon, hanem Kínáét. Kicsit nehézkes lesz beragasztani a brigádnaplóba a tényt, hogy valaki végig nézte a Hszi-Csin Ping összest, de biztosan erre is jön majd instrukció!

Örvendj, magyar!

Közösen indította el Sen Haj- Hsziung a China Media Group elnöke és Papp Dániel az MTVA vezérigazgatója annak a műsornak a magyarországi premierjét, amelyből a nézők megismerhetik a kínai elnök, Hszi-Csin Ping válogatásában a kínai kultúrkör bölcsességeit,

írja a hirado.hu. Ismét bejelentették azt is, hogy az MTVA és a China Media Group megállapodást írt alá, aminek keretében először mutat be Kínában készült dokumentumfilmeket a közmédia.

„A két médiavállalat együttműködésének a nézők lesznek a legnagyobb nyertesei”

– mondta Papp Dániel, az MTVA vezérigazgatója az alkalomból tartott ünnepségen.

„Magyarország Kína jó barátja és régi partnere Európában. Az egyik első ország, aki elismerte és diplomáciai kapcsolatokat létesített Új- Kínával. Az első európai ország, amely aláírta az ”Egy övezet, egy út„ kezdeményezéshez kapcsolódó együttműködési dokumentumot”

– mondta Sen Haj-Hsziung, a kínai médiacsoport elnöke. Az MTVA és a CMG 2023 óta működik együtt, tavaly műsorcsere egyezményt és koprodukciókban készülő tartalmakról állapodtak meg.

Szerző