A Kosnak nagy kalandot, az Ikreknek kapcsolatépítést, a Ráknak koncentrációt ajánlanak az égiek. Érdekel, hogy Neked mit?

Oroszlán

A mai egy nagy napnak ígérkezik arra, hogy átvegye másoktól az irányítást. Régóta várt erre a lehetőségre. Íme, elérkezett! Használja ki ezt és élvezze, hogy elnyerte felettesei bizalmát ezzel a megbízással. Vegyen rész a csoportos projektekben és irányítsa a többieket határozottan, orientáltan és kreatívan, hogy mindenki motiváltnak érezhesse majd magát. Ha szükség van rá, mondjon el mindent kétszer és győződjön meg arról, hogy mindenki tisztában van-e a feladatával. Használja ki ezt a remek lehetőséget és építse karrierjét.

Szűz

A mai nap során úgy érezheti, mindenütt káosz uralkodik ön körül, ráadásul, átmeneti idegi kimerültségéből fakadóan, igazi katasztrófahangulat uralkodhat el önön. Ha nem sikerül kordában tartania ezeket a negatív gondolatokat, akár az érzelmi összeomlás szélére is sodródhat, így gyorsan ûzze ki a kisördögöt a fejéből! Minden, ami ma ön körül történik, feltehetőleg csak azért ilyen zavaros, mert mások már megint keverik a szezont a fazonnal, így nem érdemes önmagát vádolnia a fejetlenségért és kiborulnia az eseményeken.

Mérleg

Csak azért, mert mások úgy tesznek, mint akik tojáshéjon járnak, szükségtelen követnie példájukat. Óvatosságra és önmaga visszafogására ma semmi szükség. Éppen ellenkezőleg! Lendületével és példamutató, helytálló magatartásával méltán kivívhatja környezete elismerését. Amúgy is kissé túl gyakran áll félre vagy vesz vissza teljesítményéből, merő toleranciából, hogy mások is érvényesülhessenek, most azonban kicsit nyugodtan lehet egocentrikus. Legyen ez az ön napja.

Skorpió

Ma óvakodjon attól, kedves Skorpió, hogy kemény és túl hamar ítélkező legyen másokkal szemben, ugyanis ez nem éppen a legjobb politika, ráadásul ön alapvetően nem is ilyesfajta személyiség, s csak a pillanatnyi nyomást vezetheti le abban a formában, hogy még a kákán is csomót keres. A más nézőpont és a különbségek nem egyenlőek a hibákkal és ezt ön is pontosan tudja, tehát igyekezzen visszatérni önmagához, legyen másokkal türelmes és megértő, még, ha ma nehezebben is megy ez, mint általában!

Forrás

2 of 3
Use your ← → (arrow) keys to browse