Sorting by

×

A legmocskosabb provokátorok: Boros Péter, Lezsák Sándor, Szakály Sándor

Auschwitz helyett Horthy: Toronyi Zsuzsanna a Magyar Zsidó Múzeum és Levéltár igazgatója közösségi oldalán hívja fel a figyelmet a rezsim három ikonidus alakjának legújabb embertelen Horthy-nyaló provokációjára.

Ez gyalázat

A Belvárosi Nagyboldogasszony Főplébánia templomban (azaz Pest legrégebbi templomában, a Március 15-e téren) 2018. január 27-én „Horthy Miklós emlékmise és megemlékezés” lesz. A „szentmise keretében szeretettel és tisztelettel” fognak emlékezni „néhai kormányzónkra”. Emlékező beszédet mond majd Boross Péter, Lezsák Sándor és Szakály Sándor.
A világ többi részén ezen a napon Auschwitz felszabadulására és a holokauszt áldozataira emlékeznek. Auschwitz a magyar történelem legnagyobb temetője, ahol minden harmadik áldozat magyar állampolgár volt. Horthy nélkül mindez nem jöhetett volna létre – értjük hát, hogy miért kell az Országgyűlés alelnökének és a Veritas Intézet igazgatójának díszbeszédet mondania. -írja Tornyai Zsuzsanna.

Néhány komment

 • Hihetetlen. (Illetve, sajnos nem is)
 • Szégyenteljes … Ezen a napon… aljasság.
 •  A kis jelek egyike sem megfelelő ide. Nehezen, de a szomorút jelöltem. Ha lenne kétségbeesés-jel, fájdalom-jel. felháborodás-jel… mindez egyben… azt választanám.
 • Nehezen lehet véletlen sajnos – Horthy születésnapja nyáron van, halála évfordulója is máskor – minek ezt most másért?
 • Tudatos provokáció; beléptünk a választási kampány finisébe
 • Ez a Szabadság téri hazug emlékműhöz mérhető botrány. Szégyen.

Szerkesztőségünk döbbenten áll a  burkolt holokauszttagadással szemben amihez pökhendi módon arcát adja egy volt miniszterelnök, a parlament alelnöke, és a Veritas Történelemkutató intézet igazgatója is . Érthetetlen, hogy maga a  mise időzítése mi célt szolgál, mi értelme lehet beletaposni sok tízezer ember érzésébe. Ne feledjük az “urak” valamennyien Orbán Viktor személyes kegyencei.

átver

7 hozzászólás

 • 2018.01.24 - 06:36
  Közvetlen hivatkozás

  Szegyen az orszagra, szegyen a nepere nezve egy ilyen megemlekezes….Sajnos, majd csak a tortenelemkonyvek fognak igazsagot tenni ezugyben is – ugy 100 ev mulva….:(

  Válasz
 • 2018.01.24 - 10:41
  Közvetlen hivatkozás

  horthy egy világszintü patkány volt.zsoldos kömuves maganpénzhatalmi zsoldban befolyas alatt.minden amit tett a magyarok ellen iranyult .az elso világhaboru vegen megteremtette a lefegyverzesunket a hadifoglyokat pusztulni hagyta a masodik vh-bn ezen a nyomvonalon a legnagyobb magyarirtast rendezte a don kanyarban es auschwitz is a gazdai lelkén szaradt a patkáány kömuvesnek.a teruletek visszajövetele utan neki be se kellett volna szalni az oroszok elleni haboruba de ezt is provokacioval a gazdai a komuves gazdai csinaltak es befekudt természetesen ahelyett hogy szallitott volna csak anyagokat pénzért es a hadsereget felfegyverezve vedelemre helyezkedett volna be.most a komuves orban ugyanezt csinalja,szedit de egyutt van a natoval ami aki europa elvesztoinek terv szeinti elvesztöinek a szolgalataban áll.most is az orosz elen nem kellene sunyitani hanem beinteni mint akkor sem.most konnyebb lenne mert ki kell baszni a natot csak -béke van papiron-es vedelmet kerni az ensz nem nato elkotelezettjeitöl mint kina oroszorszag india brics stb.de europa is talan felébred es kibasza a natot .az usat es szovetsegeseit nemetorszagbol is föleg.a lengyelek biztos eszhez ternének erre ha nem magukra vessenek de az idecsoditett polgarhaborura invitalt afrikai kozel kleti csurhe ezert van itt hogy ne legyen konnyu a szabadulas a haboru ota folyamatosan alszenten gyilkolo usat uralo komuveshadtol.fel kell ebredni es befejezni a marakodast

  Válasz
 • 2018.01.24 - 20:11
  Közvetlen hivatkozás

  Felháborító ez a kegyeletsértő ,történelemhamisító magatartás.Persze csak a korlátolták gondolhatják azt ,hogy ez az aljas provokáció Orbán tudta nélkül történik.A provokatív mise méltó a gonosz altengernagy egész éltére.Horhy még büszkélkedett is azzal,hogy egész éltében mindig antiszemita volt.Magyarország büszkélkedhet arra,hogy Európában itt vezették be elsőként az első zsidótörvényt 1920-ban.Azóta is csak fokozták a gyűlöletet.Kamenyeck-Podolszk,egyetemi zsidóverések,,pogromok,Hitler seggének nyalása,igyekezet arra,hogy ne maradjanak ki a II. Világháború dicsőségéből .Hothyék is tudták,hogy itt mindig valakiket gyűlölni kell. Akkor elsősorban a cigányokat és a zsidókat,de valójában minden szomszéd lakosságát.Átélésből tudom,hogy a “magyaremberek”már alig várták,hogy rávethessék magukat a zsidó szajréra.Ez a provokatív rendezvény engem személyesen is sért,hiszen élő tanúja vagyok mindazon embertelenségnek amit úgy nevezünk,hogy horhyrendszer.

  Válasz

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.