A lovagkereszttel kitüntetett polgármesternek nem kell a segélyszámlára az ellenzék pénze – XXI. század, Magyarország

Erről tényleg azt gondolhatnánk, hogy ilyen nem történhet meg, aztán tessék, jön a lovagkereszttel kitüntetett Tamás Barnabás, aki Putnok fideszes polgármestere és rácáfol a normalitásra.

Nem tart igényt korábbi választási ellenfeleinek pénzadományaira Putnok fideszes polgármestere

Tamás Barnabás visszaküldte a feladóknak a város jótékonysági számlájára utalt összegeket.

A putnoki polgármester márciusban jelentette be, hogy pénzgyűjtést kezdeményez a járványügyi védekezéshez szükséges eszközök vásárlására és a rászorulók támogatására. Tamás Barnabás Facebook-oldalán sietett bejelenteni, hogy indulásként saját maga helyezett 400 ezer forintot a számlára, és az önkormányzat fideszes tagjai is hozzájárultak a kezdeményezéshez.

“Téves utalás…”

A polgármester azóta is rendszeresen közzéteszi, hogy a városból kik és mennyi pénzt küldtek adományként. A Putnoki Reform Szövetség két tagjának neve azonban sehogy sem került fel az adományozók listájára. A polgármester a helyett, hogy Pásztor János és Pásztor Ádám nevét is közzétette volna az adományozók között, visszaküldte mindkettejük pénzét, sőt az egyik esetben még azt is odaírta a visszautaláshoz üzenetnek, hogy

téves utalás, ez nem az RNÖ (roma nemzetiségi önkormányzat) számlája.

A Putnoki Reform Szövetség helyi, pártoktól független alakulatként jött létre a Tamás Barnabás által uralt városi Fidesszel szemben. Pásztor János a 2014-es, fia, Ádám pedig a 2019-es önkormányzati választáson indult el – sikertelenül – az egyik képviselői posztért a szövetség színeiben.

Őszintén megmondom, nem tudom, hogy ez a flegma üzenet milyen mögöttes tartalmat rejt, miért szólja le a romákat vele, illetve miért nem fogadta el az összeget, amit küldtem neki. Nekem ez színtiszta gyűlöletnek érződik

– közölte Pásztor Ádám a 24.hu-val, aki időközben másodszor is visszakapta a felajánlott 10 ezer forintját. Pásztor elmondta, nem azért adakozott, hogy felkerüljön a nyilvános listára, az adományozásnak ezzel a hivalkodó módjával nem is ért egyet, de a polgármester eljárásáról ő is beszámolt a Facebookon. Szerinte érthetetlen, hogy válsághelyzetben miért kell politikával foglalkozni, hiszen az általuk felajánlott kisebb összegek is segítséget jelenthetnének néhány családnak. A putnoki férfi elmondta,

harmadszorra kifejezetten a polgármester nevére küldte el a pénzt azzal a kísérőszöveggel, hogy „Veszélyhelyzetben Putnokért, nem téves”. Péntekre ez a pénz is visszajött.

A polgármesteri hivatalban és Facebookján is kerestük Tamás Barnabást, hogy elmondhassa, milyen megfontolásból küldte vissza a pénzeket, választ azonban egyelőre nem kaptunk.

Emlékeznek…?

Tamás volt az, aki a Hír TV szerint közölte:

Ha nem fideszes lesz a képviselőnk, akkor bizony szopni fogunk. Lófaszt fognak adni olyan területre, ahol nem fideszes a képviselő. Az az igazság, hogy én sem adnék.

Egy hozzászólás itt: “A lovagkereszttel kitüntetett polgármesternek nem kell a segélyszámlára az ellenzék pénze – XXI. század, Magyarország

  • Avatar
    2020.04.28 - 21:18
    Közvetlen hivatkozás

    AKKOR ADÓT MINEK FIZETÜNK…KÉREM VISSZA 1996-ÓTA FIZETETT ADÓMBÓL AZ ÖSSZES PÉNZT, AMIT ERRE A GECI FIDESZRE KÖLTÖTTEK…EZEK SZOCIOPATA FÉRGEK!!!!

    Válasz

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük