A mentősök „keleti, neveletlen, barbár állatok” – egy „cizellált elme” levele

Tényleg baromság az az ötlet, hogy az oktatásba feccöljön sokkal több pénzt a regnáló kormány! Minek az, megvan a magunkhoz való eszünk! Ha addig élünk is!

„Szirénáznak, mint az állat!”

Az Országos Mentőszolgálat hivatalos facebook-oldalán tette közzé az alábbi levelet, ami akkor, ha vicc lenne, csak cikinek mondanánk, de mivel igazi, rémisztő. Akik írták köztünk járnak-kelnek, szavaznak, döntenek a sorsunkról és a jelenlegi rezsim lovat ad alájuk, amitől azt hihetik, hogy rájuk van szüksége a magyarságnak a fennmaradáshoz.

Nézze és borzadjon!

Az alábbi cirka 1 perces videó remélhetőleg csak az írójának a véleményét tükrözi és erősen túloz, amikor több háznyi lakóról beszél.

Néhány a kommentek közül:

„Kedves Vince. Remélhetőleg soha nem lesz szükséged az általad „barbároknak” titulált mentősökre. Mi akiknek sajnos párszor volt alkalmunk ezen barbárok között újra életre kelni, egyöntetűen szívesen hallgatjuk a szirénát. Mert tudjuk, életet mennek menteni.”

„Szegény, jó Vince fejében az agyrágó bogár éhen halna pillanatok alatt! Ennyire kretén szegény és még csak nem is tud róla!Szánalmas és akik csatlakoznak hozzá, azok is!”

“A levéliró butasága a fekete lyuk mélységével mérhető! Remélem neki nem lesz szüksége szirénázó mentővel való szállításra, mert aki ilyen levelet ír az olyan sötét a mentőt is elnyelné! Sajnálom, hogy a személyiségi jogok rá is vonatkoznak, pedig jó volna látni, ki is ő!”

„Amikor a 3 éves kislányomért jött a mentő, örültem mikor meghallottam a szirénázást, mert tudtam, itt a segítség! Soha eszembe nem jutott, hogy viccből szirénáznának! Sőt, ha szirénázó mentőt látok, mindig az az első gondolatom, hogy remélem, időben odaérnek a helyszínre! De Vince csak egy idióta, akiért kár lenne a többlet energia!”

Van jogsija? – egy tanfolyam után legyen mentőtechnikus

A stadionok takarítására telik, a mentőállomásokéra nem

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük