Tarlós István – Isten tartsa meg – idén tölti be a 71. évét, talán elgondolkodhatna a békés visszavonuláson, a nyugodt nyugdíjas évein. Önnek mi a véleménye?

A  főpolgármester is ember, felette is eljár az idő….

Egy friss tanulmány szerint 72 éves korig kellene kitolni a nyugdíjkorhatárt Magyarországon ahhoz, hogy ne csökkenjen a nyugdíjasok életszínvonala – számolt be a Napi.hu.

- Hirdetés -

Szavazzon!

A nap kérdése: Tarlós István 71 éves. Menjen nyugdíjba?

Eredmény

Betöltés ... Betöltés ...

Az idei 64 évről jövőre és az azt követő évben 64 és fél évre ugrik a küszöb, majd azt követően “áll be” 65 évre a nyugdíjkorhatár az 1957-ben és azután született korosztályt illetően. Jelenleg ennyi változtatással még fenntartható marad a nyugdíjrendszer

Az élethosszig tartó tanulással kapcsolatos kutatások, korábbi tanulmányok bizonyították, hogy az idősebb emberek kognitív képességeinek hasznára válik, ha új dolgokat sajátítanak el. De ezekben a vizsgálatokban egyidejűleg csak egy új képesség megtanulásáról volt szó vagy az új dolgok egymást követő elsajátításáról. (penzcentrum.hu)

1 hozzászólás

  1. Már csak azért is, mivel 2010. évben azzal kezdte, hogy minden nyugdíjast kirúgott, bár mivel foglalkozott, bármit csinált, 20 éve ott dolgozó főosztály-vezető ajánlása ellenére.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét