A Pizzaphone nem száll le az Orbánról elnevezett kaja-sztoriról – A fergeteges érdeklődésre tekintettel továbbra is étlapon tartja

A pár nap alatt országos ismertségre szert tevő pizzázó karrierje március 15-e alkalmából ívelt fel arra az ötletre alapozva, hogy a Kiskőrösre látogató és az országnak szánt ünnepi bejelentkezését Petőfi Sándor szülőházából kifelé jövet kezdő Orbán Viktorról elnevezett ételt készített. A miniszterelnök és a Megafon-srácok megadták az alaphangot, így joggal bízhatott az étterem személyzete a kiemelkedő forgalomban.

Megfogták, nem eresztik!

Most március 20-a van és a jól bevált pizza új életre kelt, azt írja az étterem közösségi oldalán, -betűhíven!- hogy

„Sokan kérték, így meghosszabbítjuk! továbbra is kapható! Az Orbán Viktor pizza”

 

fotó: képernyőkép

Megfejelve azzal, hogy:

„Kösz kívánságra kapható!”

fotó: képernyőkép

Lejjebb görgetve….

Körül néztünk picit az elmúlt napok bejegyzései között, próbáltuk megtalálni a mindent elsöprőérdeklődés okát és tárgyát, de azt tapasztaltuk, hogy a bejegyzéseket 20-nál több ember egy esetben sem méltatta reakcióra és csak páran szóltak hozzá, azok sem azért, hogy továbbra is hozzájuthassanak a különös feltéttel készült ételhez. Minden bizonnyal más felületen, esetleg személyesen a helyszínen keresték fel ezerszámra az éttermet, de erről nem találtunk hiteltérdemlő információt.

Kisvártatva lecserélték a bejegyzést, gondolva, hogy kijavították, amit Petőfi nyelve megkívánt. Hááát….