Ezért (is) érdemes a suliban megtanulni azt a sokszor “sz@rságnak” tűnő vacakságot! – Örök ostobaságra készülő srácok és szüleik figyelmébe….

Legutoljára a nagymama-korú rokonomtól hallottam az oly sokszor évvégi bizonyítvány osztás előtt álló unokamentegetést: minek a matekkal kínozni azt a szegény gyereket a suliban, hiszen soha nem fogja használni a színésznek készülő unokám. Akik osztják a véleményét, mindenképpen olvassák el a közösségi  oldalon keringő gyakorlatias magyarázatot.

Konok Péter: Ki az a hülye, aki ezektől pizzát venne?

Van egy kedves filmem, a 2003-ban forgatott svéd Zsernyákok (Kopps). Az unalmasan békés svéd kisvárosban, Hogbodornában nemigen történik semmi. Az ottani rendőrörs tagjainak ez így pont megfelel: elkóborolt teheneket hajtanak haza, chillis hotdogot esznek a büfében, csendben élik életüket- kezdi bejegyzését Konok Péter történész, aki nem mellesleg kiváló közíró, és közszereplő is.

Szabó Győző: szomorú, amikor egy színészkolléga hozza ki a pizzámat!

Szabó Győző nemrég a LifeTV-n bukkant fel, ugyanis meghívták a Bréking című beszélgetős műsorba. Itt többek között arról is szó esett, hogy sok más szakma mellett, saját pályájukat tekintve a színészeket is kedvezőtlenül érinti/érintette a koronavírus-járvány.