Sorting by

×

A részeg sofőr, mentőst és rendőrt gázolt

Egy sérültet láttak el az út szélén a mentőszolgálat bajtársai Ózdon, amikor egy, későbbi megállapítás szerint részeg,  autó vezetője elütötte az  éppen egy sebesültet ellátó mentőápolót, és az esetnél intézkedő rendőrt. Mindketten megsérültek.

Nem suhanc, sőt!

Járművezetés ittas állapotban vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást az Ózdi Rendőrkapitányság egy 62 éves helyi férfival szemben. A gyanúsított 2022. március 6-án 16 óra 30 perc körül Ózdon, a Bolyki főúton nem tartott megfelelő oldaltávolságot, amikor egy beteg ellátása miatt egy az út szélén álló mentőautónak ütközött, ennek következtében elsodort egy mentőápolót, és a helyszínen intézkedő rendőrt. A balesetben a rendőr és az életmentő is megsérült. Az autós sofőrjével szemben alkalmazott alkoholteszter pozitív értéket mutatott. Az esetre jellemző, hogy a helyszínen a férfival ittasága miatt nem lehetett kommunikálni.

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya felhívja a figyelmet, hogy aki ittasan vagy kábítószer hatása alatt járművet vezet, elfogadhatatlan kockázatot vállal, és mások életét is veszélyezteti.

(Forrás: police.hu.)

(Ez történt ma!)

részeg,

átver

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.