A spanyol nagykövet megebédeltette Varga Judit “igazért”, aki ezért rém hálás

Csütörtökön átvette igazságügyi miniszteri megbízását a 38 éves, háromgyerekes családanya és igazolt labdarúgó Varga Judit. Varga nem „csak” az igazságügyért, hanem az uniós ügyek képviseletéért is felel és ezzel formálisan az egyik legfontosabb minisztere lett a kormánynak.

Divat a Fideszben a sokgyerekes anya-választás

A sorban Novák Katalin után következett Varga, aki a nála 25 évvel idősebb, Brüsszelbe távozó Trócsányi László jogtudóst, az állam- és jogtudományok kandidátusát, váltja a miniszteri székben. Az új miniszternek nincs érdemi beágyazottsága a pártban, villámkarrierjét környezetében is többen meglepetten követték.

Varga Judit egy csapásra az egyik legerősebb ember a kormányban, de ez csak formális hatalom

Kinevezése okán hívta ebédelni Anunciada Fernández de Córdova, Spanyolország nagykövet asszonya, ami rendkívül meghatotta a magyar igazságügyminiszter nőt. Közösségi oldalán így számolt be:

“Vendéglátónkkal, Anunciada Fernández de Córdovával, Spanyolország nagykövet asszonyával. Köszönöm a kinevezésemre adott nagyszerű fogadást és a világ minden tájáról érkező nagykövetek megtisztelő asztaltársaságát.”

Orbán a személyi döntései hátteréről soha nem beszél

még közvetlen környezetében sem. Fontos számára, hogy emberei sose érezzék biztonságba magukat, és minden pillanatban küzdjenek meg bizalmáért; fürkésszék a rendszer működését.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük