A szerelem 3 állandóan vesztes csillagjegye

Prev1 of 3
Use your ← → (arrow) keys to browse

Csillagjegyed arra is hatással lehet, hogy hogyan alakul a szerelmi életed, sikerül-e rátalálnod a lelki társadra. Ez a 3 csillagjegy egész életében a lelki társát fogja keresni, és a többségnek sajnos nem sikerül rátalálnia az igazira, vagy csak nagyon nehezen, sok küzdelem árán teljesülhet be a szerelmi élete.

Kos

Egy igen energikus és tettre kész ember vagy, éppen ezért úgy gondolod, hogy te aztán könnyen megtalálod a hozzád hasonló embereket. Nehezen találsz olyan személyt, aki hozzád hasonló energiaszinttel, és kalandos életkedvvel rendelkezik. Sok erőfeszítést belefektetsz, de mégsem találod az ideális partnert. Talán jobb lenne a pont ellentétes tulajdonságú emberek között keresgélned. Hiszen tudod, az ellentétek vonzzák egymást a legjobban.

Kedves Kos olvasd el a mai horoszkópod! 
(2020-11-04)
Ma könnyen úgy érezheti, mintha valami rosszat követett volna el, legalábbis, egyesek úgy nézhetnek önre, pedig nem csinált semmit. Ehhez most az is párosulhat, hogy meglehetősen energiátlannak érezheti magát, s ma valahogy, mintha, mindennek tetejébe, még bioritmusa sem akarna igazán együttműködni önnel. Mihelyt szabaddá válik, hívja át egy barátját, igyanak meg egy csésze teát, nézzenek meg egy filmet, relaxáljon, lazítson, töltődjön. Ha így tesz, meglátja, hamarosan újra, régi önmaga lehet!

Ha megírná véleményét, vagy megvitatna ezt-azt másokkal, esetleg kérdése lenne a cikkel kapcsolatban, Facebook oldalunkon megteheti!

<< A Városi Kurír legfrissebb hírei >>

Prev1 of 3
Use your ← → (arrow) keys to browse

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.