“Arra kérjük Orbán Viktorné Asszonyt, (…) hogy az XXL méretű öltönye helyett a karcsúbb, XL-t részesítse előnyben”

Ez határozottan kiérdemli a “nap közleménye” citromdíját! Egy civilszervezet súlyos aggodalmának adott hangot, miszerint szeretett miniszterelnökük – Orbán Viktor- mintha picit túlsúlyos lenne és erre felhívták hitvese figyelmét is.

“Levél a feleségnek….

A civil szervezet és a magyarok milliói tisztelik, szeretik az elért eredményes munkája miatt is a Miniszterelnök Urat. Úgy gondoljuk, hogy

aki egy ország döntő többségének bizalmát élvezi, annak kötelessége odafigyelni egészségére, például a napi kalória bevitelre, nem kockáztathatja egészségét súlyfölösleggel, de a róla kialakult – úgymond látképre is vigyáznia kell.

Jelen levelünkben arra kérjük Orbán Viktorné Asszonyt,

hogy továbbra is viselje gondját férjének, és beszélje meg vele, hogy az XXL méretű öltönye helyett a karcsúbb, XL-t részesítse előnyben.

A Miniszterelnök Úr sportember, rajong a fociért, bizonyára jól érzi magát a fiatalok társaságában, ugyanakkor jó példát kell felmutatnia kondíciója tekintetében is!

Magyarország kis ország, de miniszterelnökünknek köszönhetően súlyunk, befolyásunk megnőtt a nagyvilág szemében! Ezt a pozíciót szeretnénk megtartani, ezért bátorkodunk levelünket eljuttatni a címzetthez.

A Miniszterelnök Úr Európa meghatározó személyisége,s figyel rá az egész Világ!

Bízunk benne, hogy jó szándékból fakadó levelünket sem Orbán Úr, sem pedig kedves Felsége nem érti félre! Jó egészséget, és további sikeres ország-építő munkát kíván az Orbán családnak: Szilvásy György, elnök, a Honfoglalás 2000 Egyesület tagsága nevében is.”

koronavírus-fertőzöttek

Egy hozzászólás itt: ““Arra kérjük Orbán Viktorné Asszonyt, (…) hogy az XXL méretű öltönye helyett a karcsúbb, XL-t részesítse előnyben”

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük