Orbán Ráhel újra a divatszektorban támad – Ahogy ő öltözik, nem öltözik úgy senki!

Tegnap lefeküdtünk még semmi. És tessék! Ma meg erre keltünk. Kávé helyett. ÁLLAMI DIVAT- ÉS DIZÁJNÉPÍTÉSI STRUKTÚRA. Ezünk is lett.

És most merje mondani az a szemét Juncker,

aki képes volt, még Marx szobrát is megnézni, ezért jobb, ha hallgat, és a Kedves Vezetőt a szájára ne merje venni! Közbevetőleg, a Kedves Vezető utálja Marxot, a fene tudja miért. Utálja Marxot, de helyette imádja a kortárs komenyistákat. Különösen azokat, akik pénzt is adnak neki, ezért a kortárs komenyisták felmenőit, akik persze tömeggyilkosok, azok emlékműveit koszorúzgatja nagy lelkesedéssel. Meg mondjuk a Lenin-összes is fejben van, amiből bármikor örömmel idéz is. Na, akkor ki a király? Szóval most szóljon bármit a mocsok néppárt.
Hol van nekik Állami divat- és dizájnépítési struktúrájuk? Juncker?

Válasz? Sehol, elvtársak! Sehol!

Nálunk meg egy éjszaka alatt ez is meglett. ÁLLAMI DIVAT- ÉS DIZÁJNÉPÍTÉSI STRUKTÚRA. Ja! Kiemelt kormányzati támogatással! Mondjuk nem egy olcsó cucc, belekerül majd, vagy tízmilliárdba, de úgy kell ez nemzetünknek, mint egy falat kenyér. Meg Ráhelkének is. Merthogy neki gründolta ezt a Kedves Papa (nekünk: Kedves Vezető) Mert a Kedves papa szereti Ráhelkét, Ráhelke meg szereti a divatot. Mondjuk, érti is, mitagadás. Ahogy ő öltözik, nem öltözik úgy senki. Ráhelke láthatóan kinőtte a homokozóját, a repülőket meg nem szereti annyira. Mondjuk, lehet akkor szeretné, ha az egyik nemkormányzati gépet rózsaszínre pingálnák, rajta nagy, pasla, kék tulipánokkal. Azzal szívesen járna Ráhelke, meg Cecilia asszony is (na, az még a másik nemzethy dívánk. Hogy miért ver minket sors, nem tudom.), de az meg, itt Mordor-földjén, a végén még olyan liberálisnak tűnne. Az felejtős.

Öltözzön Ráhelül! – Pénteken indul útjára – a gyönyör helyett – a Budapest Central European Fashion Week

Így maradt – szerencsére – a divat Ráhelkének!

Majd Ráhelke megmondja mi a divat. Nem hörög! Az átkosban is ez volt. A Vörös Október Ruhagyár. Egyenruha. Mintha az ország krumpliszsákba öltözött volna. Abba is öltözött. Jó, igazuk van. Az legalább a legvidámabb barakk volt.

Most meg? Mintha az őrült festő, Csontváry festette volna újra a Kárpát-medencét, valami skizoid látomásában. ÁLLAMI DIVAT- ÉS DIZÁJNÉPÍTÉSI STRUKTÚRA. Ráhelkének homokozópótlék. Kiemelt kormányzati támogatással. Nesze neked Magyarország!

Nőnap a javából! Tiborczné Orbán Ráhel barcsinőjét megdobtuk 1.000 millióval!

Lesz majd 2Rule krumpliszsák! Pfűűű, öcsém!

Könyörgöm! Mondják, hogy ez komoly! Mondják már, mert áprilisi tréfának pokoli durva lenne!

Orbán Ráhelhez köthető divatügynökség Magyarország nevében villogott

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük