Connect with us

Budapesti hétköznapok

Augusztus 20-i állami petárdázás – Balásy Gyula, a kormány kedvenc „plakátragasztója” szintet lép

kormány, petárdázás
Megosztás

Miközben a magyar kormány, minden jel szerint, a választások után szinte azonnal az eddigi legnagyobb gazdasági megszorításra készül, nem felejti, hogy a népnek cirkuszra is szüksége van. Ismét Európa legnagyobb tűzijátéka jön  augusztus 20-án és ki mást bíznának meg ennek szervezésével, mint a kipróbáltan jó elvtársat, Balásy Gyulát.

Miért ne értene éppen ehhez, nem lehet olyan dolog!

Úgy látszik két dolog senkit nem zavar a kormányban:

  1. Nem csak szinte, hanem valójában is a csőd szélén tántorog az ország,
  2. veszélyes lehet egy ilyen feladatot, amin emberi életek múlhatnak, egy tapasztalatlan, eddig csak a kommunikációban, azon belül is a print-médiában, plakát gyártásban jártas személyre, nevezzük nevén: Balásy Gyulára bízni.

Nagy úr a pénz

A Nemzeti Rendezvényszervező Ügynökség Zrt. nettó 1 milliárd 893 millió (bruttó 2 milliárd 390,5 millió) forintos keretszerződést írt alá a NER-közeli üzletember két cégével, a Lounge Event Kft. és a Visual Europe Zrt. kettősével az augusztus 20-i tűzijáték rendezvényszervezési feladataira

– vette észre a 24.hu. 2024-ben nemcsak Balásy Gula lép szintet, hanem a nemzeti petárdázás is, ami tavaly még „csak” nettó 1,4 milliárd forintot vett ki mindannyiunk közös zsebéből. Ez a szó szerint vett pénzégetés évről évre fontosabb a kormánynak. Emlékeznek még, amikor egy, a rendezvény idejére tévesen kiadott viharjelzésbe belebukott az azóta meg is szűntetett Meteorológiai Intézet igazgatója?

Kapcsolódó

kormány, petárdázás,

Szerző