Sorting by

×

Az Anonymus-szülőatyák érzik a választás közeledtét, újabb videóval jelentkeztek!

A választásközeli időszak újabb Anonymus-videót hívott nyilvánosságra, amiből biztosan több is van talonban és nem kell körmöt rágni izgalmunkban, minden előre betárazott lejáratás napvilágot lát szigorúan a “tájékoztatás jegyében”.

A pénteki aktuális….

A szivárogtató “mélytorok” ezúttal egy rejtett kamerás felvételt hozott nyilvánosságra, amelyen állítása szerint az látható, ahogy Patek Gábor – akinek a neve korábban Gajda Péter kispesti polgármester „behajtójaként” került elő – hogyan számol el üzlettársával a III. kerületi megbízásokból visszafelé irányuló pénzekkel.

A képsorokon az szerepel, hogy egy férfi beszáll a társa autójába, majd szinte egyből pénzszámolásba kezdenek.

(A legfrissebb hírek itt)

A videón, miközben milliós összegeket emlegetnek, az is elhangzik:

„Vissza kell adjam a pénzt a fontos embernek”.

A felvétel azzal zárul, hogy az Anonymus-maszkos alak kijelenti:

„Tudom, tudom. Majd jön a szokásos mellébeszélés és a szerecsenmosdatás is, de ne felejtsétek el, hogy még nagyon az elején vagyunk. És a legegyszerűbb, ha már az elején mindenki igazat mond”.

 

Előzmény

Forrás

Az Anonymus-szülőatyák érzik a választás közeledtét, újabb videóval jelentkeztek!

átver

Egy hozzászólás itt: “Az Anonymus-szülőatyák érzik a választás közeledtét, újabb videóval jelentkeztek!

  • 2022.03.18 - 17:33
    Közvetlen hivatkozás

    Anonymus,azaz rogántonyó videói nem érdekelnek, illetve akkor néznem meg,ha végre a gazdájáról hozna valami leleplező cuccot. Mert egy dolog biztos,soha nem volt még ilyen kormány, akik ilyen sokat loptak volna,mint az orbán kormány, és akik ennyi mindent tettek tönkre,mint ez a bagázs. A végtelenségig lepusztították az oktatást, az egészségügyet, a fél országot lebetonozták,tönkrevágták az egyetemi autonómiát, minden szirszart alapítványokba szerveztek, amibe milliós fizetésekért fidesznyakokat ültettek. A fudán még a kanyarba sincs,az se biztos, hogy megépül, de már van alapítványa,kuratóriuma sok pénzért. Persze hogy nem akart orbán európai ügyészséget, mert ha ezt a sok szemét dolgot megkapargatnák, lehet hogy orbánt is vezetőszáron vinnék. De reméljük, egyszer látunk majd ilyet is

    Válasz

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.