Tovább pörög a városházi Anonymus országossá kiterjesztetett zsarolás sorozata: Gimesi után Botkát és Péterffyt is célba vette

A budapesti gerjesztett botrány még el sem ült, de Anonymus máris megtámadta Gémesi Györgyöt. Gödölő polgármestere a szerdai Egyenes Beszédben már arról számot be, hogy az ellenzéki polgármesterek közül nem csak ő került célkeresztbe.

A városházi Anonymus most Gémesi Györgyöt fenyegeti – Mi jöhet még?

Ugyanaz az Anonymus, aki a mára kiderült „kreált Városháza-ügy” élére állt, most Gödölő polgármesterét, Gémesi Györgyöt vette célba, aki felháborodott posztban osztotta meg a fenyegetőnek szánt levelet. Úgy tűnik, Karácsony Gergely után Gémesi is felveszi a kesztyűt.

Karácsony: micsoda véletlen! Két, a NAV szerint giga-adós -Gattyán pártot gründol, Zentai egy lejáratás kulcsfigurája- lépett a Fidesz-tettek mezejére!

Ideje, hogy folytassuk a már megkezdett sorozatunkat azokról a fideszesekről, akik főszereplői a városvezetés elleni indított hazug lejárató kampánynak – harangozta be a folytatásos teleregény, ami esetünkben az életünk történetének egy szelete, Karácsony Gergely közösségi oldalán.

Szabó Tímea: kész, engem is leleplezett Anonymus Tóni! Kiderült: a Mókus utcai általánosba jártam…..

„Anonymus Tóni egyre szánalmasabb. A ma napvilágra került hangfelvételen az a nagy leleplezés, hogy én az óbudai Mókus utcai általános iskolába jártam. Pedig mennyit próbáltam titkolni ezt az információt!” – kezdte reakcióját Szabó Tímea közösségi oldalán a csütörtökre rendelt álarcos pasas epizódjából.

Tisztelt Anonymus úr, kedves Antal! A további manipulációkhoz, hazug lejáratásokhoz jó emésztést kívánok: Karácsony Gergely

Nagyra értékelem szavait, amelyek szerint segíteni kívánja a fővárosi vizsgálóbizottság munkáját, annak kiderítését, hogy általam ismeretlen NER-es figurák és Putyin-közeli, kormány által is támogatott oligarchák milyen alapon beszélnek a fővárosi vagyongazdálkodást érintő ügyekről, mi köze ennek a világszerte tapasztalt jelenséghez, hogy az orosz titkosszolgálat a maga kompromat-módszereivel igyekszik beavatkozni a választásokba – kezdte közösségi oldala bejegyzését Karácsony Gergely, Budapest főpolgármestere.