Sorting by

×

Az Anonymus hekker csoport, és Putyin külön háborúja

Újabb pofont adott az Anonymus Putyin rezsimjének Valós képsorokat sugárzott az Anonymus hackercsoport orosz állami televíziós csatornákon. A Kreml teljesen le akar szakadni a globális internethálózatról.

Virtuális adok, kapok

Újabb látványos sikert ért el az Anonymus hackercsoportja, amely Oroszország Ukrajna elleni agressziója után üzent hadat a Kremlnek, ahogy azt mi is megírtuk:

A számítógépes kalózok vasárnap este feltörtek két orosz, a Netflixhez hasonló streaming szolgáltatást, a Winket és az Ivit, valamint az egyik orosz Express műholdról sugárzott moszkvai propagandacsatornákat, a Rosszija 24-et, az 1-es csatornát, Moszkva 24-et, továbbá az RT francia verzióját és a háborús hadszíntérről származó, valódi képsorokat mutattak be az orosz nézőknek, akik csak az állami propaganda hazugságai alapján értesülhetnek az ukrajnai eseményekről. Egyúttal egy üzenetet tettek közzé, amely szerint az orosz átlagpolgár ellenzi Oroszország ukrajnai agresszióját és ez csak Putyin „bűnöző és önkényes” rendszerének érdekeit szolgálja.

A birodalom visszavág

Ha igazak az interneten terjedő hírek, hamarosan minden információtól elzárják az orosz lakosságot. Oroszország ugyanis aktív előkészületeket tett azért, hogy az államot teljesen leválasszák a globális internetről. Legkésőbb március 11-ig minden szervert és domain-t át kell helyezni Oroszországba. Emellett részletes adatokat gyűjtenek a helyszínek hálózati infrastruktúrájáról.

Forrás: Népszava.

átver

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.