Az igazi, sötét háttérhatalom a Fidesz!

Mást se hallunk, Orbántól, meg a leuralt, habonyizált propaganda sajtótól, hogy a világot, és Magyarországot titkos, összeesküvő háttérhatalom akarja irányítani, megdöntve a törvényesen megválasztott nemzeti kormányokat.

Galád intrikákat szőnek a nemzet ellen

Így a Fideszt is, aki a magyarság kizárólagos, igazhitű letéteményese.  Ármánykodnak nappal, és éjjel is fáradhatatlanul. A fő gonosz persze Soros, és a libernyákok! Ki más lenne!?

Hát akkor beszélgessünk egy kicsit erről is! Ki szervez nálunk átláthatatlan hatalmi hálót, ki akadályozza a törvényesen megválasztott vezetők munkáját, a demokrácia érvényesülését? Azt gondolná az ember, az átlagpolgár, hogy ha már Szegeden, Pécsett, Miskolcon, Budapesten stb. ellenzéki többségű képviselő testület, és polgármestert választottak 2018-ban, akkor ők szabadon dolgozhatnak, érvényesíthetik választóik akaratát munkájuk során minden területen. Hát ez nagyon nincs így!

És igaza lesz!

Mi van pl. akkor ha az önkormányzat le akarja váltani a korábbi Fideszes cégvezetőket, mert törvénytelenségeket fedeztek fel az átvilágítás során? Tegyük fel, hogy egy vízműves társaságról van szó, és Szegeden ki is nevezik az új cégvezetőt. Aztán egyszer csak jön a Fideszes hatóság, és szabálytalan működést állapít meg arra hivatkozva, hogy nincs meg az új vezető előírt gyakorlati ideje! És igaza lesz! Ugyanis fű alatt hoztak egy törvényt, hogy minimum öt éves gyakorlat kell egy ilyen igazgatónak.

De kinek van ilyen, hiszen már tíz éve a Fidesz volt hatalmon, az ő emberük ült ott eddig? Szóval szinte lehetetlen a törvénynek megfelelő új személyt találni erre a posztra. Tehát Orbánék fű alatt még azt is megakadályozzák, hogy az ellenzéki városok szabadon választhassák meg a társaságok új főnökeit! Bezzeg amikor ők kerültek oda, akkor nem volt elvárás az öt éves, vízműves vezető gyakorlat, elég akár műkörmös vagy lángossütő szakmai előélet. Ha ez megvolt, már csak mérhetetlen seggnyalás kellett, és lehetett az illető főnök, vagy éppen államtitkár!

Hogy lehet ez?

Olyan is előfordult, hogy az új, ellenzéki polgármester drágának talált egy szennyvíz közüzemmel kapcsolatos közbeszerzési szerződést, amit persze korábban egy Fideszes érintettségű cég nyert el. Ezért új közbeszerzést írtak ki. A végén megint ez a cég nyert, vagyis végső soron megint a Fidesz zsebébe folyik be a polgárok közpénze! Hogyan lehet ez?! Úgy, hogy erre a szakmai területre Orbánék négy céget hoztak létre, amik felosztották egymás között az ország területét. Nincs tehát rajtuk kívül másik olyan részvénytársaság, aki el tudná nyerni ezt az üzletet! A négy fideszes érintettségű cég pedig olyan magas ajánlatot tesz, amilyet akar! Nem lehet tehát spórolni az emberek pénzével, mert a Fidesz akkor is lop a céghálóján keresztül, ha már nincs is formálisan hatalmon!

A sok idióta Fidesz rajongó pedig tapsol csak tovább, és örül a rezsicsökkentésnek, meg a mélymagyar levegőnek, amit az ilyen szennyvíztelepről beszívhat! Orbán, Rogán, Szijjártó stb. pedig gazdagodik tovább mérhetetlenül. Közben jókat röhögnek az általuk propagandában felmagasztalt, valójában lenézett, szellemileg alultáplált szavazótáborukon!

háttérhatalom

A Banánköztársaság rovatban megjelenő írások nem minden esetben képviselik portálunk véleményét.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük