Az Orbánnal fotózkodó-videózkodó vőlegény cáfolja, hogy ő szerepel az MNB reklámjában - Városi Kurír

Sorting by

×

Az Orbánnal fotózkodó-videózkodó vőlegény cáfolja, hogy ő szerepel az MNB reklámjában

Orbán Viktor hétvégi vegyülése az éppen a Karmelita környékén mászkálókkal megmozgatta a fantáziát. Különösen az, amikor kiderült (?), hogy az éppen esküvőjük előtt álló ifjú pár megszólalásig hasonlít egy MNB reklámban szereplő duóra. Kedden a férfi szereplő cáfolta az összeesküvés elméletet, ha ez az volt.

Hirdetés

Nem azonos a Magyar Nemzeti Bank reklámjában szereplő pár azzal a menyasszonnyal és vőlegénnyel, akivel Orbán Viktor szombaton a Várban fotózkodott, a férfi maga cáfolta meg ezeket a híreszteléseket

– írja a Telex.

Megszólalásig…, vagy azon is túl

Vad összeesküvéselméleteket szült vasárnap az a videó, amelyet Orbán töltött fel a Facebook oldalára: az éppen a kültéri maszkviselés eltörlését bejelentő miniszterelnök belefutott egy párba, akik épp esküvői fotózáson voltak a Budai Várban.

A miniszterelnök gratulált nekik, mesélt egy kicsit az arca állapotáról, pontosabban arról, miért borostás és pörköltszaftos, majd fotózkodott is az ifjú párral. Egyesek azonban kísérteties hasonlóságot véltek felfedezni a pár és egy reklámfotó között: a Magyar Nemzeti Bank egy hasonló fiatal párral reklámozza magát.

varosikurir 190091533 1672878409582026 7186911164144895601 n 1

Több se kellett, hogy azonnal elinduljanak a találgatások,

vajon csak fizetett statiszták voltak-e a fiatalok, vagy mindez csak a véletlen műve. A videóban szereplő férfi most tiszta vizet öntött a pohárba.

A reklámfotón szereplő pár feltűnik az MNB reklámfilmjében is, ha esetleg valaki jobban össze szeretné hasonlítani őket.

A portál Facebookon kereste meg a férfit, aki

saját oldalán több kommentben is cáfolta, hogy ő lenne a képeken.

Egyik hozzászólásában azt írta, hogy

újdonsült feleségével épp visszafelé tartottak az esküvői fotózásról, amikor meglátták a Karmelita kolostor előtt a miniszterelnököt. Ők maguk kérték meg őt, hogy összeállhatnak-e egy fotóra, végül Orbán videóban örökítette meg a pillanatot.

Még hozzátette:

“Valójában nekünk mindegy, ki mit gondol. Szerintünk a mémek viccesek. Ennyi, nincs semmi történet az események mögött”

 

orban

Hirdetés
átver

2 hozzászólás

 • 2021.05.25 - 16:25
  Közvetlen hivatkozás

  Annyira átlátszó az egész idióta dolog, mindent a fideszért még hazudni is muszály. nem szégyellik magukat, egyszerű kideriteni, hazug kis mocskok, 100% hogy a képek megegyeznek, ennyire véletlen ikrek nincsenek, és a hülye duma,hogy OV kikolbászol hahhaha úgy félti a tyúkszaros életét hogy soha nem tenné, csak megrendezett szinpadon az idióta, ennyire bunkó. van az a pénz amiért hazudni kell és muszály ////

  Válasz
 • 2021.06.01 - 09:23
  Közvetlen hivatkozás

  A várban találkozott a miniszterelnök egy fiatal esküvői képét felvevő párral, gratulált nekik, mesélt egy kicsit az arca állapotáról, pontosabban arról, miért borostás és pörköltszaftos, majd fotózkodott is az ifjú párral.
  Ez a látvány kiverte nálam a biztosítékot: ezzel bizonyítom, hogy a francia tudós tana: a kontárság művészete utolérte Magyarországot. Ez a tudós azt tanítja, hogy minden kormány, ha túl sokáig uralkodik, elbízza magát és egyre több hibát csinál. Ez most a Fidesznél bejött, mivel Orbánt a médiája személyi kultusszal vette körbe, most elkövetett egy végzetes kontárságot ezzel a várban sétáló miniszterelnökkel. Borostás és pörköltszaftos a nép örökös szabadságharcos nagy vezére? Ez szégyen a történelmi emlékű várra, szégyen a korábbi magas szintű kultúránkra, szégyen egy politikusi megjelenésre, akit gagyi stílusban mutatnak be, aki nem méltó az egyszerű emberek tisztaságára. Gondoljunk József Attila mosónő anyjára, aki tudta mi a tisztaság és akár a mi nagy és édes szüleinkre, akik nem engedték gyermekeiket pörköltszaftosan iskolába, vagy ünnepélyekre, mert tudták mi a rend az életben, egy társadalomban. Teljesen élet ellenes ez a beállítás a miniszterelnökről, nem tudom, hogy miért hagyta magát hülyére venni, és az egyházhoz sem méltó, hogy szó nélkül hagyja az elnök médiával való lejáratását. Ez kontárság, intő példa utódoknak, hogy nem szabad semmiképpen egy politikusnak ragaszkodnia a hatalomhoz 2 ciklus után, mert utána nem tud megujjulni, csak hibát hibára halmoz. A választópolgárok pedig hassanak oda, hogy egy következő politikusi generáció időben szakmailag felkészülve vegye át a staféta botot a kontárságot elérő kormánytól. Tudtam, hogy a drágán fenntartott 50 médiája fogja Orbánt megbuktatni személyi kultusszal, de ilyen gagyi stílusban lejáratni ez nem csak kontárság, de hálátlanság is, ha engem leköteleznek üzletileg, akkor azért én nem tudnék ilyen negatív módon ártani a megbízómnak. Ez utal a rothadó kapitalizmusra is, amikor a politika összeházasodott a pénzzel, ez elrákosítja a magyarok élet energiáját és elhal a korábbi magas szintű magyar kreativitás, ezért a nyugdíjasok ebben politikailag már nem tudnak besegíteni, átadják a staféta botot a fiatal generációnak jövőjük építésére, legfeljebb a 90-ben 30,40,50 évesek,mára már nyugdíjasok a 30 éves tapasztalataikat tudják megosztani szellemi segítségül a mai 20,30 éves életük kezdő szakaszában lévő fiatalokkal

  Válasz

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.