Mindegy, csak narancs meg kádéempé ne legyen benne – reagálta egy kommentelő Szentkirályi séfnő furfangos kérdésére

A fidesz-főzőműsor sorozat szombati számában Szentkirályi Alexandra kormányszóvivő asszony állt fényképezőgép elé a makulátlan, szinte használatlannak tűnő konyhájában és összedobott egy virtigli téli itókát.

Elfogtunk egy levelet! – Tállai András, a többszörösen kézivezérelt tótumfaktum

Tállai András László nem gyalog-közszolga, a Tiszai Vegyi Kombinátnál pénzügyi előadójából küzdötte fel magát önéletrajza szerint a Nemzeti Adó- és Vámhivatal vezetőségéig, jelenleg a Pénzügyminisztériumunk államtitkára. Azt gondolhatnánk róla, hogy ez ám a politikai karrier! Persze, máshol…., de “kerítésen belül” az ilyen “felívelés” nem minden esetben tükrözi főszereplője rátermettségét, tudását, bölcsességét, sokkal inkább kézivezérelhetőségét jelenti.

Hát ezt ki találta ki? Szijjártó külügyér közösségi oldalán új fizimiskával pózol, de ez sem bizalomgerjesztőbb az elődjénél

Az, hogy ki milyen külsőt örököl, a gének tehetnek, nem sok beleszólása van viselőjének. Na jó, a plasztika lehetőség, de…. Szijjártó Péter génileg ezügyben nincs elkényeztetve, arcán nyoma sincs sem arisztokrata ősnek, sem a joviális, bölcs demokrata fizimiskájának. Persze ettől még…..

5 óra, amibe Orbán miniszterelnök “belefiatalodott”….

Orbán Viktor Mihály, Magyarország újraválasztott miniszterelnöke kedden betöltötte az 59-et. A nagy eseményről sokan megemlékeztek, ám nálunk a saját közösségi oldala tarolt, ahol a kommunikátorai 5 óra különbséggel tudták cirka 10 évtől és legalább ennyi kilótól tudták megszabadítani a “célszemélyt”. Hogy mi volt a cél, azt nem tudni….