Ehhez pofa kell! Az Origó bepróbálkozott Schilling Árpádnál

Ehhez tényleg pofa kell! Az a médium, amelyik megvádolta Schilling Árpádot és Sárosdi Lillát, hogy csupán anyagi okból mószerolták be Marton Lászlót, most Havassal kapcsolatba kérdezte a véleményüket

Szócső-etika

Schilling Árpád közösségi oldalán számolt be arról, hogy az Origó munkatársa vette a bátorságot és a telefont, hogy a véleményét kérje a Havas-ügyben.

“Képzeljétek, ma fölhívott az Origó munkatársa, hogy hanyag eleganciával megkérdezze, mit gondolok Havas Henrik zaklatási ügyéről. Mondom neki, azt tudja-e, hogy a szerkesztőség, amiben dolgozik, azt állította, hogy én haszonszerzésből vádoltattam meg a feleségemmel Marton Lászlót. Aszongya, az nem ő volt. Mondom, akkor most kellene erről gondolni valamit. Hát…

Keresett a TV2 is. Micsoda megtiszteltetés! Mi érdekes van bennem, hogy így megtalált a propagandagépezet? Mit szól a balliberális médiasztár bukásához a nemzetbiztonsági kockázat?

Na, akkor egy pillanatra megszakítva az Igazi Nemzeti Konzultáció menetét, közzéteszem magánvéleményemet: Havas Henriket most már több nő is zaklatással vádolja. Az ATV – nagyon helyesen – felfüggesztette a műsorvezetőt addig, amíg tisztázza magát a vádak alól. Amennyiben a zaklatások 5 éven belül történtek, azt javaslom az áldozatoknak, hogy pereljenek!

Tisztelet a bátraknak!”

Úgy tűnik, a lapnál nem az íráskészség, hanem az arcátlanság a preferencia.

2 hozzászólás

 • 2017.12.14 - 23:45
  Közvetlen hivatkozás

  Remélem perel már valaki – vagy a Havas vagy valamelyik nő -, mert szeretném látni a bizonyítékokat!

  Válasz
 • 2017.12.17 - 00:22
  Közvetlen hivatkozás

  kapcsolatBAN. Havassal kapcsolatBAN kérdezte a véleményüket. BAN! tehát nem BA, hanem BAN!

  Válasz

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük