Connect with us

Csillagjegyek

Az Oroszlánnak a háta, a Vízöntőnek a sarka a legérzékenyebb pontja, Te hogy vagy ezzel a kérdéssel?

Az Oroszlánnak a háta, a Vízöntőnek a sarka a legérzékenyebb pontja, Te hogy vagy ezzel a kérdéssel?
Megosztás

Tudtad, hogy a születésed időpontja beledumálhat abba, hogy melyik testtájad érzékenyebb a többinél? Persze, miért pont erre ne lenne hatása? Ha már így esett, nem árt tudni, hogy Rád ebből mi vonatkozik. Induljon a gyengepont-keresés!

A horoszkóp most kifejezetten a legérzékenyebb pontodra tapint. S ez egy olyan pont, amit kifejezetten imádni fogsz… Vajon mi a csillagjegyek legérzékenyebb pontja? Ezúttal viszont kifejezetten az érzékeny pontokra tapint a horoszkóp, azokra a részekre, melyek valójában a csillagjegyek erogén zónái is lehetnének. Szóval, ha szeretnéd tudni, párod mely testrésze a legérzékenyebb a simogatásra, az érintésedre, olvasd el a horoszkópját. Kihagyhatatlan információk következnek…

Rák

Nagyon érzéki és érzékeny típus. A szerelem, a biztonság érzése mindennél fontosabb neki. Legérzékenyebb pontja, és persze a legszebb testrésze kétségtelenül a mellkasa, a melle, így ezen a területen minden érintés különösen érzékenyen érinti. A többit a fantáziádra bízzuk…

Oroszlán

Határozott, céltudatos és egyenes jellem. Ha megfigyeled, könnyen észreveheted, hogy mindig kihúzza magát, büszke a tartása, a háta, a gerince egyenes. Nem véletlen, hogy a legérzékenyebb pontja a háta, a gerincoszlop környéke.

Szűz

Egyáltalán nem az a szégyellős, visszafogott csillagjegy, amilyennek sokan gondolják őt. Lehet, hogy társaságban inkább csendesebb, de a hálószobában, párja ölelésében már egyáltalán nem fogja vissza magát. Legérzékenyebb pontja a has és a köldök környéke.

Kos

Ahogy mondani szokták, fejjel megy a falnak. Így az sem véletlen, hogy teste legérzékenyebb pontja a feje, az arca és a haja. Párod imádja, amikor a haját simogatod, s vele egy finom fejmasszázs is csodákat tesz.

<<< Ezt olvastad már? >>>

Szerző

Oldalak: 1 2 3