Az Oroszlánt és a Bakot szerencse éri, a Kost elismerik, a Bika jó hírt kap – Heti horoszkóp október 26-tól november 2-ig

Szép és sikeres napok elé nézünk a heti horoszkóp szerint. Érdemes minél többet a szabadban lenni és észrevenni, értékelni az ősz szépségeit, így könnyebben átvészelhető a nyári napsütés után nehezen megszokható időszak. Bár nap nap után egyre hűvösebbe fordul az idő, a szívderítő pillanatok és örömteli események mindenki lelkébe melegséget lopnak. Most sikerek, elismerés és szerencsés fordulatok is jöhetnek.

Kos

Remek munkahelyi teljesítményed őszinte, jól megérdemelt elismeréssel és dicsérettel illetik. Ez még tovább növeli motivációd, és erőt, pozitív energiát ad a folytatáshoz.

Szerelmeddel kis félreértésnek köszönhetitek a legújabb közös kalandotokat, amit még évekig emlegetni fogtok.

Ha egyedülálló vagy, valakinek titkon megtetszel: bár egyelőre nem biztos, hogy kezdeményez, a szándék erősödik.

Bika

Jó hírekkel indul a heted, ami sok-sok jó energiát ad neked a hétre. Jól is fog jönni, hiszen most is akad majd tennivalód bőven. Pároddal egy-egy romantikus séta, közös este erősíti meg még inkább a köteléket. Ha egyedülálló vagy, egy váratlan helyen és időben pillantod meg új jelölted.

Az illető soha nem tapasztalt hatást gyakorol rád, és azonnal felébreszti kíváncsiságod.

Ikrek

Pénzügyi kérdések foglalkoztathatnak a héten, és mivel több időt szánsz kiadásaid és bevételeid végig gondolására, a hét második felében kolosszális ötleted támad, hogyan spórolhatnál. Pároddal egy kis vita kerekedhet, de hamar belátod, hogy ahhoz, hogy kiderüljön, kinek van igaza, mindenképp meg kell hallgatnotok egymás érveit.

Ha egyedülálló vagy, most élvezed a szingliség előnyeit.

Rák

Kreatívabbik éned tör elő belőled, és egy rég óta halogatott, mégis zavaró problémára találsz remek megoldást.

A kivitelezés kifejezetten élvezetes és pihentető lehet a sűrű munkaidő után.

Ha van párkapcsolatod, kissé féltékenykedők lehettek a napokban. Próbáljátok őszinte szavakkal megnyugtatni egymást. Szingli vagy? Izgalmas flörtbe keveredsz egy jóképű illetővel, és nem kizárt egy randi sem.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük