Az előző Orbán-kormányok egyik leginkább elszabott minisztériumának élén az egykori lelkész, Balog Zoltán minden erejét összeszedve a lehető legtöbb kárt okozta. A miniszter most elégedetten távozik és a jól végzett munkája tudatában nem “kisarcot” növesztve hatalmas nyelvcsapásokkal hálálkodik eddigi kitartójának, a magyar miniszterelnöknek.

“2018. május 17-én búcsúzó miniszterként nagy és sok terhet teszek le. Ez az időszak 2012 és 2018 között eredményeket, sikereket, kudarcokat és mulasztásokat jelent.

[mnky_ads id=”4666″][mnky_ads id=”4670”]

Köszönöm mindenekelőtt miniszterelnök úrnak, hogy ezt a munkát 6 éven keresztül végezhettem.

Két parlamenti választáson aratott győzelem egy minisztérium munkájának értékelésére csak feltételesen alkalmas. De az elmúlt évek eredményei mérhetők azok életében, akikért dolgozunk. S az is biztos, sokan segítettek abban, hogy a feladat ne „mission impossible” legyen. Köszönöm ezt a segítséget!
Köszönöm elsősorban annak, Aki az örömöt, a jót, a bajt, a sikert, a kudarcot – az életet adja. Ő adja az áldást, és Ő mondja ki a végső ítéletet.
Köszönöm azoknak a segítségét, akik munkatársként, közéleti tisztségviselőként, egyházi emberként, a kultúra szereplőiként, egyszerű polgárként, nemzetközi partnerként erősítettek, megajándékoztak a figyelmükkel, kritikus szolidaritásukkal, vagy csak egyszerűen – de a legjobb tudásuk szerint – elvégezték a munka rájuk eső részét.

[mnky_ads id=”10551″]

Köszönöm a távozásom alkalmából küldött személyes üzeneteket is.

Megkövetek mindenkit, akinek adósa maradtam. Kérem, támogassák utódom munkáját! Bízom benne, hogy lesz még alkalmunk találkozni!
Tisztelő üdvözlettel,
Balog Zoltán”

[mnky_ads id=”10553″]

Balog Zoltánt Kásler Miklós követi, igazolva a régi bölcsességet, hogy

jobb sosem jön!

Elköszönő2018. május 17-én búcsúzó miniszterként nagy és sok terhet teszek le.Ez az időszak 2012 és 2018 között…

Gepostet von Balog Zoltán am Donnerstag, 17. Mai 2018

Tolakodj, magyar! Ez a büszke Balog ünnepi üzenete

Ön szerint mi a legnagyobb büszkesége Balog Zoltánnak?

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here