Baromi fontos horoszkóp! Ezt kell megbocsátanod magadnak az újévben, hogy boldog lehess! - Városi Kurír

Sorting by

×

Baromi fontos horoszkóp! Ezt kell megbocsátanod magadnak az újévben, hogy boldog lehess!

Oroszlán

Ne neheztelj magadra azért, mert belevágtál valami újba, és elbuktál. Nem kell mindenben tökéletesnek lenned, hiszen senki sem az. Minden ember más dolgokban profi, és a lényeg, hogy te igyekeztél kihozni magadból a maximumot. Az újdonságokhoz idő kell, és a bukás a siker része. Az életet nem muszáj olyan komolyan venni; tanulj meg nevetni azon, hogy valamit épp nem jól csináltál. Ne legyél mérges magadra állandóan! 2020 előtt ints búcsút minden olyan múltbeli alkalomnak, amikor mérgelődtél azért, mert valamit nem sikerült jól végig csinálnod.

Hirdetés

…addig is kedden….

A mai napon az önkifejezés mindennél fontosabb szerephez juthat szerelmi életében éppúgy, mint bármely más területen. Legyen rugalmas és kreatív, készüljön a legjobbra, de tervezzen a legrosszabbal, akkor bizton nem fogja csalódás érni. Este mindenképpen szánjon néhány órát hobbijára, amellyel mostanában kissé kevesebbszer lehetett alkalma foglalkozni. Igencsak pihentető lesz, meglátja!

Szűz

Mondtál pár olyan dolgot idén, amit legszívesebben visszaszívnál, de már nem lehet. A szavaiddal megbántottál valakit, akit nem akartál, és még ha meg is bocsátott neked, valahogy a kapcsolatotok már nem ugyanolyan. De emiatt ne legyen többé bűntudatod. Mindenkivel megesik, hogy olyan csúszik ki a száján, amit nem feltétlenül gondol szó szerint. Az élet már csak ilyen: ami egyszer megtörtént, nem kitörölhető. Épp ezért kell elfogadni ezt, megbocsátani magadnak, és továbblépni. Tanultál belőle, és mostantól figyelmesebb leszel. Összességében ez az, ami igazán számít.

…addig is kedden….

A mai napon felmerülhet, hogy talán érdemes lenne újra gondolnia, de legalábbis, más megvilágításba helyeznie egy fontos dolgot, ami mostanában foglalkoztathatja. A lázas tervezgetés mindig is felvillanyozta, így ma kifejezetten jól eshet egy kis munkálkodás. Ne fogja vissza magát, kedves Szűz, alkosson csak nyugodtan!

Mérleg

Az elmúlt évben volt pár olyan ember az életedben, akikre túl sok energiát és időt fordítottál, lényegében a semmiért. A nem megfelelő emberekhez próbáltál közel kerülni, és most úgy érzed, csak elvesztegetted az értékes idődet. Sajnos nagy igazság, hogy nem mindenki fog úgy bánni veled, ahogy te azt szeretnéd, és nem mindig kapod meg azt a szeretetet, amit megérdemelnél. De ez nem gyengeség. Bocsáss meg magadnak azért, hogy nem vetted ezt időben észre, és engedd el ezeket az embereket. Sokkal értékesebb személyek várnak rád, ha csinálsz nekik helyet a szívedben.

…addig is kedden….

A mai nem biztos, hogy a legfelelőbb nap arra, hogy csökönyösen ragaszkodjon filozófiájához, kedves Mérleg. Talán épp itt az ideje a váltásnak, mert lehet, hogy az egyetlen, ami eddig akadályozta, az éppen az önmaga által állított tilalomfák. Döntse le őket, és koncentráljon erősen, melyik úton is lenne érdemes tovább haladnia.

Skorpió

Nem vagy mindentudó bölcs, így megesik, hogy olyat kérdeznek tőled, amire nem tudsz válaszolni. Hozzá vagy szokva ahhoz, hogy az emberek felnéznek rád, tőled várják a megoldást, és egyúttal a segítséget, de összességében te is csak ember vagy. Ne legyél mérges magadra azért, mert nem tudod a világ összes kérdésére a megfelelő választ; inkább fogadd ezt el, és légy őszinte. Ha valami kifog rajtad, ne félj te is segítséget kérni másoktól, és semmiképp se haragudj magadra emiatt! Ettől még nem vagy kevesebb, mint mások.

…addig is kedden….

Nem hagyhatja, hogy minden szétessen, ráadásul pont az utolsó pillanatban. Bizonyítsa önmagának és másoknak is, hogy igenis megbirkózik bármilyen feladattal, s képes végezni határidőre. Pihenjen, mozogjon és étkezzen egészségesen, hogy egész nap maximális szinten tartsa energiái, amíg csak nem végzett mindennel, amit eltervezett.

Hirdetés
átver

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.