Sorting by

×

Ez az 5 csillagjegy a csalódás-nagymester – Te megúszod?

Néhány csillagjegy talán már túlzottan is óvatos a szerelmet illetően, ők ugyanakkor keveset csalódnak. Mások talán túlságosan is gyorsan ugranak fejest a párkapcsolatokba, ők azok, akik nagyon sokat csalódnak. Melyik az az öt csillagjegy, amelyek szülöttei szívét a leggyakrabban törik össze? Kikre jellemző leginkább az óvatlanság a szerelemben? Ők azok. Vajon te is közéjük tartozol?

Az Ikrek azonnal lángra lobban

Az Ikreknek valójában elegendő néhány kedves szó, egy bájos vagy megnyerő mosoly, és máris úgy érzi, a jelek csak neki szólnak. Hihetetlen következtetéseket von le az alapvető udvarias gesztusokból. Pillanatok alatt úgy érzi, rátalált a szerelem, máris álmokat sző, holott a másik csupán csak kedves próbált lenni. Az Ikrek mégis fejest ugrana az érzésekbe. Aztán óriási csalódás éri, amikor randevúra hívná a vonzó idegent, ő pedig nem érti az érdeklődést. Aztán ha mégis kap egy esélyt és megízlelheti a szerelmet, a romantikát, addig sóvárog, míg bele nem fullad a saját érzéseibe.

… és mi vád Rád kedden? Olvasd!

Vége a karácsonynak, szinte el sem hiszi, milyen gyorsan elröppent. Sikerült tartalmas, kellemes, boldog pillanatokat tölteni a családjával és ez jó érzéssel tölti el, ami segít elfeledtetni, hogy ismét egy új hét kezdődött, amikor bizony helyt kell állni az élet színpadán.

A Rák ismét az igazira lelt

Ha valaha közeli kapcsolatba kerültél Rák csillagjegyben született hölggyel vagy férfival, akkor pontosan tudod, mennyire elképesztően megbízható és hűséges típus. Rendkívül mélyen érez, erősen kötődik szerelméhez, szívét, lelkét beleadja a párkapcsolatba. Szeretete feltétlen, világos, egyértelmű. A Rák képtelen az érzéseit visszafogni vagy magában tartani, mert őszinte és nyitott elveket vall. Pontosan ezért csalódik nagyon sokat az életében, hiszen minden új párkapcsolatba beleveti magát, az érzéseit, és csak később jön rá, hogy nem kellett volna.

… és mi vár Rád kedden? Olvasd!

Ma úgy érezheti egy kissé feszült a légkör ön körül, de nem tudja, miért. Környezete elégedetlen, fáradt, ingerült, s a negativitásuk hamar önre is ráragad. Ne hagyja magát elkedvetleníteni, kedves Rák, legyen bátran jókedvű, s ha teheti, inkább keressen magának olyan társaságot, aki önnel együtt tud ma is jó kedélyű lenni.

A Szűz azt gondolja, kézben tartja a dolgait

A Szűz csillagjegyről köztudott, mennyire rugalmas és ösztönös típus. Keményen és maximalistán végzi a feladatait, és mindenkor saját maga oldja meg az életében felmerülő problémákat. Ő nem az az ember, aki csak úgy a szőnyeg alá söpörné a gondjait. Sokat agyal és aggódik, de úgy hiszi, kézben tartja a dolgait. A Szűz éppen ezért vág bele túlzottan is gyorsan a párkapcsolatba, amikor egy számára érdekes és vonzó partner hívja őt randira. Aztán rá kell eszméljen, ismét kicsúszott a lába alól a talaj.

… és mi vár Rád kedden? Olvasd!

Nagy lendülettel vág bele a mai napba, nem is sejtve, hogy viharfelhők gyülekeznek ön körül. Párjával már régóta húzódik egy tisztázatlan ügyük, amire ma megoldást kell találnia. Ne húzza tovább az időt, határozza el magát, vagy mondja el kedvesének őszintén gondolatait. Higgye el, ketten együtt sokkal könnyebben átjutnak a nehézségeken, még akkor is, ha annak különválás a vége.

<<< Még több horoszkóp! >>>

átver

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.