Sorting by

×

Nagy téli horoszkóp, a következő három hónapra, mert aztán már itt a tavasz

Örömmel jelentjük, hogy már alig három hónap és vége a télnek. Ezt az időszakot segít “átvészelni” az alábbi részletes  nagy téi horoszkóp. Kinek, kinek csillagjegye szerint!

Kos

Szokatlan lelkiállapotba kerülhetsz, kicsit olyan lesz ez a pár hónap, mintha egyfajta furcsa agyi-köd telepedne rád. Ne aggódj, nincs semmi baj, csak arról van szó, hogy egyszerűen túl fárasztó volt az elmúlt időszak és az elméd így próbál üzenni, hogy ideje végre pihenned. Persze, nem tudsz mindent félretenni, elnapolni, de a problémás ügyek megoldásának az lesz a kulcsa, ha elő tudod venni a kellően diplomatikus énedet. Amennyiben így teszel, előbb és nyugodtabban hatra dőlhetsz, állítja a horoszkóp.

Bika

Az eddigi hónapok nem szóltak túlságosan a produktivitásról, azonban most végre annyi erőt és energiát érezhetsz magadban, amennyi megadja számodra a magabiztosság és a tettrekészség érzetét. Az idei tél nagyszerű lehetőségeket kínál arra vonatkozóan, hogy az álmaiddal és a régóta dédelgetett céljaiddal kapcsolatos ötleteidet végre elindítsd. A szerelmi életedet tekintve is pozitív változások jöhetnek, úgy fest, egy különleges személy próbálja felkelteni az érdeklődésedet. Most a csillagok és a horoszkóp is neked dolgozik.

Ikrek

Nagyon megéri most időt szánnod a kreatív hobbikra, mert úgy néz ki, hogy ezek a tevékenységek szinte terápiás jelleggel hatnak rád. Teljesen ki tudnak kapcsolni, el tudnak lazítani, márpedig erre nagy szükséged lehet az év végi hajrában. Különösen jó, ha mindebbe be tudod vonni egy szeretett ismerősödet, vagy valakit, akivel egyelőre csak szimpatizálsz, mert a közös időtöltés megerősítheti a köteléket és az új szintre emelt kapcsolat túlmutathat a szimpla barátságon. Lehet, hogy a szerelem bimbózik, de megeshet, hogy egy új üzleti partnerre, vagy egy megértő barátra teszel szert idén télen.

 

Rák

Ebben a hónapban közelebb kerülhet hozzád valaki, akit csak véletlenül, közvetve ismertél eddig. A jó hír, hogy ebből a kapcsolatból egy erős barátság, vagy egy romantikus kapcsolat is könnyedén kialakulhat, úgyhogy feltétlenül járj nyitott szemmel! A csillagok szerint idén télen egyre közelebb és közelebb kerülsz egy célhoz, de novemberben úgy tűnik, még nem értél a végére a megvalósításnak – talán majd most decemberben vagy jövőre! Mindesetre motivációt, önbizalmat és lelkesedést kaphatsz akár már az ünnepek alatt ahhoz, hogy záros időn belül sikeresen megváltoztasd az életedet.

átver

A Banánköztársaság rovatban megjelenő írások nem minden esetben képviselik portálunk véleményét.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.