Ez az 5 csillagjegy a csalódás-nagymester - Te megúszod? - Városi Kurír

Sorting by

×

Ez az 5 csillagjegy a csalódás-nagymester – Te megúszod?

A Vízöntőt nem lehet nem észre venni

A Vízöntő bámulatosan vonzó személyiség, képtelenség őt nem észrevenni. Persze, mindezzel tökéletesen tisztában is van. És nem is viselné el, ha rajta csak úgy átnéznének vagy elsiklanának a tekintetek. Amikor sikerrel jár – már pedig ez szinte minden esetben így történik –és felhívja magára a figyelmet, a számára is vonzó és érdekes partnerrel szívesen flörtöl, szívesen randevúzgat. Aztán nem sokat hezitál a párkapcsolaton sem egészen addig, amíg a partner nem akar átlépni a Vízöntő komfort zónáján. Amikor el kéne köteleződnie, akkor jönnek a csalódások.

Hirdetés

… és mi vár Rád kedden? Olvasd!

Ma lehet, hogy korábban kell kelnie a tervezettnél, de nem saját jóvoltából, így kissé nehezen indul a napja, sőt nem sok tartja, hogy valaki ki ne hozza sodrából. Szerencsére sikerül átlendülnie a reggel okozta kellemetlenségen, s nekiállni temérdek otthoni teendőijének, melyeket már nem halogathat tovább.

A Halak számol a kockázatokkal

A Halak pontosan tudja, mivel jár, amikor bevállalja a kockázatokat, és összeköti az életét partnerével. Tökéletesen tisztában van azzal is, lehet, újra és újra csalódni fog. Mégis bevállalja, mert számára biztonságot, melegséget nyújt a párkapcsolat. A Halak érzései mélyek, nagyon ragaszkodó típus, nagyon nehezen enged el. Túlzottan gyorsan merül el az érzelmekben, pedig azt sem lehet rá mondani, nem tanult az előző szakításból. Egyszerűen kell neki a párkapcsolat, aztán meg lesz, ami lesz.

… és mi vár Rád kedden? Olvasd!

Szükségét érezheti otthona helyrepofozásának, mert, mintha kissé fokozottabb igénybevételnek lett volna kitéve az utóbbi időben. Ne vigye túlzásba azonban a takarítást, hisz mindjárt itt a szilveszter, amikor is, felesleges ragozni, hogy mi szokott várni az általában meghitt és hangulatos családi fészkekre: hangos sokadalom, vidámság és romok!

Forrás

 

Ez az 5 csillagjegy a csalódás-nagymester - Te megúszod?

Hirdetés
átver

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.