Bayer Zsolt lesz a SZFE médiakommunikációs tanszékének vezetője! – Álhír tudósítónk jelenti….

Álhír tudósítónk jelenti: Jön a felmentő sereg Bayer Zsolttal az élen! Ma ismét kormányzati sajtótájékoztatót tartottak a közvéleményt érdeklő legfontosabb kérdésekről. Gulyás Gergely kormányszóvivő cáfolta azt a terjedő hírt, hogy a SZFE kénytelen lesz beszüntetni a tanítást megfelelő oktatói kar hiányában.

Elismerte ugyanakkor, hogy néhány lábszagú, büdös komcsi libernyák valóban felmondott…

De az ő pótlásukat az új vezetés Vidnyánszkyval az élen már meg is oldotta, és valójában eddig sem volt szükség rájuk, csak mérgezték a mélymagyar levegőt. Pl. Bárdos András és Máté Krisztina távozása után a kommunikációs tanszék vezetője Bayer Zsolt lesz.

A Városi Kurir tudósítója megkérdezte, hogy megvan-e Bayernek a tanszékvezetőséghez szükséges tudományos képzettsége? Gulyás ekkor közölte, hogy Bayer éppen tegnap védte meg nagydoktori értekezését, melynek címe:

“Hogyan sz@pjon le minden komcsi a zenekari árokban, dunsztos üveggel a fején, előadás után, különös tekintettel Gyurcsányra!”

Gulyás szerint a tudományos munkának olyan sikere volt a bírálóbizottságban, hogy a szükséges 40 éves oktatási gyakorlattól is eltekintenek Bayer esetében.

Hiszen ő egész népét tanítja nem középiskolás fokon a szép magyar beszédre, mióta kb. 20 éve otthagyta a jól fizető Népszabadságos állását.

A mozgásművészet, és a modern balett oktatására Németh Szilárdot kérték fel,

aki kis tütübe öltözve ezt örömmel el is fogadta. Az órák előtti bemelegítés az lesz, hogy a növendékek pacallal teli bográcsokkal rohangásznak majd fel a rektor irodájáig a portától és vissza. Ezért a menzát is összevonják ezen részleggel.

A kaszkadőrt tanszéket Szijjártó Péter külügy és külgazdasági miniszter fogja vezetni

Rátermettségét mi sem bizonyítja jobban, minthogy hihetetlen gyorsasággal tud helikopterekről yachtokra, meg földút avatásokra ugrálni. Mindezt kivont, mélymagyar karddal teszi!

Az Uniós színházi pályázatok és a színpadi éneklés összevont tanszékét Mészáros Lőrinc fogja irányítani

Ő a válása kapcsán ugyanis megszerezte a

“Love me tender!”

tudományos fokozatot is!

Kurír Kacsa rovatunk további álhíreiből…..

 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük