Berkecz Balázs: Lomnici úr! Nem ég az arca egy ilyen náci propaganda után? 

Egy kozármislenyi fideszes fórumon Hoppál Pétert próbáltam kérdezni a pécsi csődhelyzetről, sikerült. Illedelmes kezdés után közel másfél óra tömény gyűlölet következett goebbels-i mélységekben Lomnici Zoltántól, plusz a végén belémrúgtak és leköcsögöztek a fideszes szimpatizánsok. Írja blogján  Berkecz Balázs az együtt pécsi országgyűlés képviselőjelöltje.

 Fórum itt, fórum ott

Hoppál Pétert,  szerint továbbra is a 2010 előtti politika a felelős a pécsi önkormányzat rossz és felelőtlen gazdálkodásáért. Ez a kijelentés a nyilvánvaló hazugság ellenére azért is ciki, mert 2009 óta van fideszes polgármestere Pécsnek Páva Zsolt személyébe – folytatódik a talán legaktívabb pécsi politikus bejegyzése

Vasárnap Tasó László fideszes országgyűlési képviselő, a tízezer főnél kevesebb lakosú települések fejlesztéséért felelős államtitkár lakossági fórumot tartott Nyíracsádon. A lakossági fórum egyik sajátossága a kampányban, hogy nyilvános. Ehhez képest a Hír TV stábja olyan idegbe hozta a fideszes politikust, hogy zártnak nyilvánította a rendezvényt, nagydarab biztonsági embereket hívott, majd gyakorlatilag kidobta a televízió stábját. Gondoltam megnézem, hogy mit titkolnak a szabad sajtó elől a fideszesek.

Nem csodálom, hogy csak a fideszes hívőket engedik be, mert ilyen súlyos, hazug, manipulatív, xenofób, maximálisan előítéletes mondatokat hallottam a bevándorlásról

Ezek mennek manapság Orbánéknál

“Nigéria lakosságának több mint 80%-a, legalább 100 millió ember AIDS-es, vagyis a megerőszakolt svéd lányok közül 5-ből 4 elkapta a HIV-fertőzést, illetve az AIDS-et.”

“Olyan vírusredetű betegségeket hoznak magukkal, mint a nílusi láz, ebola és a többi, aminek nincs gyógyszere.” 

“Sokak szerint szélsőséges, de mindenképpen egy nagyon markáns liberális néztrendszert próbálnak ránkerőltetni, az Európai Unióra és az európai államokra, amelynek sarokpontjai például, adott esetben a drogliberalizáció, a melegházasság előmozdítása, és hát természetesen a férfiak és a nők egyenjogúsítása.”

“Brüsszeli kollégák szerint ott már a nőket nem szabad az ajtóban előreendedni, mert az a gender-elméletnek és a diszkrimináció tilalmának már nem felel meg.”

“Tudmásom szerint Spanyolországban a fiatalok között több mint 50%-os a munkanélküliség, ennek ellenére Merkelék nem azt mondták, hogy a spanyol fiatalokat hozzuk be, hanem nekünk sokkal jobbak a magukat szírnek mondók.”

“Van olyan magyar honfitársunk, aki külföldről finanszírozott civil szervezet vezetőjeként Németországban azért lobbizik, hogy nekünk rosszabb legyen, és németországi cégek vagy akár a német kormányzat megbüntessen minket. Van ilyen honfitársunk. Meg szokták kérdezni, hogy mikor lesz már az, hogy hazaárulásért bárkit elítélnek? Mert ez mindenképpen súrolja ezt a kategóriát.”

Ilyen és számos más arcpirító, zsigeri érzésekre ható hazugság után csak azt kérdeztem: 

Lomnici úr! Nem ég az arca egy ilyen náci propaganda után? 

Válaszul a lelkes fideszes rajongók megrugdostak, meglökdöstek és leköcsögöztek.

(Szerző: Berkecz Balázs)

Kapcsolódó

Frissítve! Páva Zsolt kidobatta Berkecz Balázst a pécsi közgyűlésről – élőben Pécsről!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük