Interjú Beton Szilárddal a kormány volt gravitációcsökkentési különmegbízottjával.

Orbanisztánban akár igazi is lehetne az alábbi álriport, -a gravitáció csökkentés lehetőségéről-ami  görbetükröt tart a valóságnak, és mint jól tudjuk ez az esetek zömében sokkal pontosabb képet mutat mint a síktükör, hiszen kiemeli a hibák helyét.

Nekem kormánymegbízottként példát kell statuálnom.

Önnek mennyivel sikerült eddig csökkenteni a gravitációját?
-Ezt így külön magamra nem számoltam ki, csak az egész család tömegére nézve néztük. Épp tegnap néztem meg a füzetet, amiben a feleségem vezetni szokta, és egyre jobban teljesítünk. Nálam talán egy kicsivel nagyobb lehet a fajlagos csökkenés, mert jobban nőtt a tömegem a család átlagánál. De hát ez így van jól, mert nekem kormánymegbízottként példát kell statuálnom.
Mutatnia.
-Tessék?
Példát kell statuálnia vagy mutatnia?
-Ne nyelvészkedjünk itt! Az emberek tudják, hogy miről van szó, és csak ez számít. Lépten-nyomon odajönnek hozzám, a kezemet szorongatják, és elmondják, hogy mennyivel könnyebbnek érzik magukat.

A kormány végcélja a gravitáció felfüggesztése

Hát épp ez az. Nem gondolja, hogy a szegényeknek nem fog annyira csökkenni a gravitációja, mint a jobb módúaknak?
-Nem értem a kérdést.
Mivel már eleve kisebb a tömegük, mint a gazdagoknak, ezért alacsonyabb szintről indulnak, és a fajlagosan gravitációjuk is lassabban csökken.
-Ez nem így működik. Épp ellenkezőleg. A KSH testtömeg adatai azt mutatják, hogy épp a szegények járnak a legjobban. Ők azok, akik egyre közelebb kerülnek a kormány által kitűzött végcélhoz, a gravitáció felfüggesztéséhez.
De meddig tartható fenn ez az állapot?
-A végtelenségig. Ha hiszünk a világegyetem végtelenségében. Márpedig mi hiszünk benne, nem úgy mint az előző kormányok, amelyek csak papoltak a végtelenről, miközben az embereket lehúzó gravitáció pártján álltak végig. A hit csodákra képes. Ez ad nekem erőt a gravitációcsökkentési harchoz, és szemernyi kétségem sincs, hogy sikerül a világnak megmutatnunk. Le fog esni a világ álla a csodálkozástól, és akkor milyen jól jönne nekik a kisebb gravitáció! Ez lesz a legkelendőbb exportcikkünk, és ha vesznek tőlünk gravitációcsökkentést, nem fog akkorát koppanni a leesett álluk.

Vannak szakemberek, akik szerint a gravitáció nélküli állapot előbb-utóbb problémákat okozhat.

-Ezt csak politikai ellenfeleink állítják. Már több szakértőt vettünk, akik nekünk adnak igazat, úgyhogy jelenleg az állás döntetlen. De ez változni fog, és a mi javunkra fog változni. Mert nekünk több pénzünk és ötletünk van országunk megkönnyítésére.

Kapcsolódó

Ne röhögjön senki, Németh Szilárd honvédelmi államtitkár lett. Egy ország zokog ezen!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük