Álhír! – ma még, de holnap….?

Vékony mezsgye húzódik 2018 Magyarországán a hír és az álhír között. Sőt, sokszor előfordul, hogy ami ma az egyik kategóriába – főként a másodikba – tartozik, az másnapra kelve már a “gránitszilárdságú” egyik pontja!

Álhírek Breyer Gábor tollából….

1.) Orbán Viktor miniszterelnök hétfőn Ankarába utazik, ahol részt vesz Recep Tayyip Erdogan államfő beiktatási ceremóniáján, a terv szerint az ünnepélyes esemény után megállapodás születhet arról, hogy a két ország harmonikus kapcsolatát a két család közti házassági aktussal tegyék még tökéletesebbé – tájékoztatta az MTI-t Havasi Bertalan, a Miniszterelnöki Sajtóirodát vezető helyettes államtitkár.

2.) A Rogán Antal vezette Propaganda Minisztérium intézkedett arról, hogy országszerte a szokásos kék alapon kiplakátolják, miszerint Soros György tehet a monszunesőről is.

3.) Kásler Miklós 10 ezer CD-t küld a thai kormányfőnek, amelyen a Tízparancsolatot maga Németh Szilárd olvassa fel.

4.) A TEK újabb 50 milliárdból olyan kétéltű járműveket rendelt, amelyek alkalmasak elöntött barlangokban való akciókra. Egyelőre még az aggteleki cseppkőbarlangban gyakorolják a manőverezést száraz körülmények között.

5.) A légierő mind a két Gripenje naponta kétszer felszáll és földre kényszeríti a Horvátországból betévedt sportrepülőgépeket.

6.) A fideszhívők ezentúl sokkal hosszabban imádkoznak Orbán Viktor születésnapján.

7.) Mészáros Lőrinc megvásárolja Magyarország összes barlangját.

8.) Tiborcz István LED lámpákkal világít Bankok fűutcáján.

9.) Kövér László kitiltja az Országházból a teljes ellenzéket…

10.) A kormány döntött, nem tűrhető tovább a kórházi fertőzések számának ilyen magas szintje, ezért egy mozgalmat indítanak, amelynek vezetését a kezdetben Mészáros Lőrincre bízzák, ugyanakkor Orbán Viktor javaslatára a jeles mozgalom a „mosom kezeimet” frappáns nevet fogja viselni.

11.) Áder János kegyelmet adott egy másfél kilós tükörpontynak, később aláírta Stop Soros törvényt.

12.) Az európai demokrácia megbicsaklott, ezért azt szeretnénk, hogy helyreállítsuk a demokráciát Európában – jelentette ki Orbán Viktor Brüsszelben. A nemes feladat végrehajtásához azonnal felajánlotta segítségét Rodrigo Duterte, Kim Yongun, valamint Ilham Aliyev Azerbajdzsán elnöke.

13.) Orbán Viktor meghívta Magyarországra Erdogán török elnököt, a jeles esemény alkalmából közösen avatják fel az uniós támogatásból épült felcsúti minaretet. Kedves gesztusként Törökország támogatja a Magyar Müezzinképző Intézet megalakítását, melynek vezetését feltehetően Németh Szilárdra bízzák, a Nemzeti Háremfelügyelő Hivatal ügyében még egyeztetnek a KDNP-vel.

Valódi álhírek

Németh Szilárd 1.380.000.- forintot szánt az álhíreire

Breaking fake news! Rendkívüli álhír!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük