Navracsics szerint “győztünk”, magyarra fordítva: ha betartjuk a feltételeket, minden rendben

Változott a leányzó fekvése, ugyanis Navracsics Tibor ezúttal azzal az Orbán-ukázzal a hátizsákjában mehetett az Európai Unió megfelelő embereivel tárgyalni, hogy beajánlhatta: azt tesszük, amit kell. Erről persze még nem tudjuk, hogy mik, de az elkövetkezendőkben minden bizonnyal kiderül.

Read more

Családbarát nemzet vagyunk, vagy mifene – Köszönjük, Kedves Vezető, neked is boldog karácsonyt!

Mimagyarok amúgy nem is nagyon értjük ezt a betlehemi csillag, meg jászol dolgot. Biztos Brüsszel keze van a dologban. Nem értjük mondom, nem is igazán érdekel szinte senkit – ne hörögjön, drága. A számok makacs dolgok! – hogy is érthetnénk, mivel Európa egyik legkevésbé vallásos társadalma vagyunk. Mindannak ellenére is azok, hogy a Kedves Vezető lassan 0-24-ben pojácáskodik valami templom előtt.

Read more

Csak nehogy meghosszabbítsák Felcsútig a lecsapolást! – írta egy kommentelő Orbán paprikás bejegyzésére reagálva

“Ideje, hogy lecsapoljuk a mocsarat Brüsszelben!” – horkant fel Orbán Viktor brüsszeli bejelentkezésében közösségi oldalán, amiben célzásokat tett Eva Kailire, az Európai parlament korrupció miatt letartóztatott alelnökére és a jelenleg Brüsszelben folyó vizsgálatokra.

Read more

Szijjártó: jól esett a lelkiismeretemnek, hogy elmondtam…..

Nem az történik, hogy reggel felébredünk, és azt mondjuk, “na, ma mit lehet megvétózni. Ilyen még nem járt a fejünkben” – mondta Szijjártó Péter a csütörtöki sajtótájékoztatón az ATV kérdésére, hogy folytatja-e a kormány Brüsszelben a vétópolitikát, miután több brüsszeli lap is úgy értékelte Scholz német kancellár szavait – hogy ha valaki azt gondolja, hogy ki tudja játszani a közös uniós kül-, és biztonságpolitikát és “az EU közös értékeit”, az kudarcra van ítélve – hogy Budapestnek üzent.

Read more

Pin It on Pinterest