Bocsánatot kért Budapest rendőrfőkapitánya - Városi Kurír

Sorting by

×

Bocsánatot kért Budapest rendőrfőkapitánya

Budapest rendőrfőkapitánya nyilvánosan kér elnézést azoktól a fiataloktól, akiket másfél éve rablás gyanúja miatt vettek őrizetbe Óbudán.

Hirdetés

A nyomozás később azt állapította meg, hogy a bűncselekményt nem az elfogott fiúk követték el

Dr. Terdik Tamás r. vezérőrnagy, Budapest rendőrfőkapitánya ezúton kér bocsánatot azoktól a fiataloktól, akiket 2020 novemberében egy Békásmegyeren felfegyverkezve, csoportosan elkövetett rablás miatt vettek őrizetbe 72 órára.

Az eljárás kezdeti szakaszában – különös tekintettel a sértett vallomására – megalapozott gyanú volt arra, hogy a 2020. november 15-én történt bűncselekményt a négy nappal később elfogott, akkor 15 éves fiúk követték el.

A további nyomozás azonban megállapította, hogy a rablást nem a gyanúsítottak követték el, ezért a III. Kerületi Rendőrkapitányság javaslatára az ügyészség a fiatalkorúakkal szemben az eljárást 2021. április 20-án megszüntette.

Budapest rendőrfőkapitánya arról is döntött, hogy a bocsánatkérés mellett az igényelt sérelemdíjat a BRFK további pereskedés nélkül kifizeti.

Két áltaxist fogtak el a rendőrök, kigyulladt egy kamion az M7-esen

Hirdetés
átver

Egy hozzászólás itt: “Bocsánatot kért Budapest rendőrfőkapitánya

  • 2022.06.23 - 13:48
    Közvetlen hivatkozás

    Ez a nagyembeg még Újpesti Kapitányaként nem tudta megkülönböztetni a Toyota személy autót és a kisteherautót,az utóbbi állt rossz helyen és nekem akarta a bírságot a nyakamba varrni.Főkapitány Úr! Éljen ez áll Budapest élén????,

    Válasz

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.